Това, което правим с кметовете, то е само за хората.

...
Това, което правим с кметовете, то е само за хората.
Коментари Харесай

Борисов: Записите означават, че много хора ги е страх


„ Това, което вършим с кметовете, то е единствено за хората. Това са планове за по 100 години и повече. И както Югът – с „ Тракия “, „ Марица “, „ Струма “ живнаха, ще видите и на Северозапада и Севера какъв брой ще им се помогне “.

Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов пред медии след ревизия на построяването на автомагистрала „ Хемус “ в сектора от Боаза до пътен възел Плевен.

Премиерът Борисов бе безапелационен, че напредъкът по всички лотове е доста огромен, а по тях хиляди българи работят с хиляди единици техника. „ Нищо не може повече да ме зарадва, тъй като това е за 100 години – и газопроводите, и Балкански поток и Гръцки поток. Чест им прави на строителите “, подчертава Борисов. Той означи, че следващата година жителите комфортно и безвредно ще могат да пътуват по новите прави на „ Хемус “, което е значимо и за бизнеса, и за туризма.

В отговор на журналистически въпроси за осъществяваните опити за дестабилизация на страната, министър председателят сподели: „ Това е 10-15 години към този момент. Нищо ново. Като наближат избори, стартират по един и същи метод – ментета, записват се. Сега се развличам. Това значи, че още доста, доста ги е боязън и тъй като вършим доста положителни неща, би трябвало нещо да се измисли. Сега и техниката напредна доста. Но значимо е да не се разфокусираш “.

На въпроси на публицисти за нарастването на новорегистрираните случаи на ковид у нас, Борисов съобщи, че връх се регистрира и при изследваните проби. „ Трябва да свикнем с мисълта, че вирусът го има, че би трябвало да се пазим и да внимаваме. Смъртността е ниска. Трябва да продължим да пазим възрастните и болните хора “, акцентира Бойко Борисов. Министър-председателят добави, че повече няма да се затварят обекти, защото експертите са на мнение, че коронавирусът е отслабен, а страната ни е готова като разполагаме с всички нужни защитни дрехи и средства. „ Докторите, лаборантите, сестрите са подготвени. Имаме всичко, което е належащо “, приключи министър председателят Борисов.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР