Това, което правим ние, това което не се правеше, предполагам

...
Това, което правим ние, това което не се правеше, предполагам
Коментари Харесай

Демерджиев: Защо се пита МВР, а не се питат другите отговорни институции, защо не предотвратиха случая „Локорско“

Това, което вършим ние, това което не се правеше, допускам вие го разбирате и го знаете, построиха се десетки КПП-та, тъй че всеки, който е съумял да проникне на територията на страната, да бъде хванат на територията на страната, и да не позволяваме по този начин наречената „ вторична миграция “. Няма страна в Европейски Съюз с външна граница, в която да не проникват мигранти. Това съобщи пред публицисти министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

„ Това е изискване за приемането ни в Шенген. И настоявам изрично, че сега ние се оправяме най-добре, в случай, че натискът е непостижим с този от предходните години “, съобщи той.

По думите му полицейските акции не са спирали. Ще има такива по линия на трафика на опиати и каналджийство, както и за пазаруване на гласове по време на изборите. Демерджиев разгласи, че тези акции няма да спрат до момента в който е министър.

„ Един от главните хора, забъркан в тази обстановка, довела до този извънредно тежък случай, е получил два пъти по пет месеца отнемане от независимост. Със съглашение, подписано с прокуратурата, са му дадени общо 5 месеца. Той ги излежава тези пет месеца и месец по-късно прави това закононарушение. Как да се борим с тези хора “, възмущава се Демерджиев. „ Ние сме го заловили няколко пъти. Предали сме го на правораздаването. Защо се пита полицията, а не се питат другите виновни институции, какво направиха те с цел да предотвратят този случай? “

Той разгласи, че Министерство на вътрешните работи следи деликатно процесите – земетресението в Турция, изтеглянето на част от техните сили, събирането на още хора, останали без дом, които могат да тръгнат към Европа.

„ При потребност ще бъде призован съветът за национална сигурност “, увери Демерджиев.

 

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР