Това, което правим, е отговорно поведение. Коалиция няма. Това обяви

...
Това, което правим, е отговорно поведение. Коалиция няма. Това обяви
Коментари Харесай

Не правим коалиция, продължаваме да се мразим, отсече Борисов

Това, което вършим, е отговорно държание. Коалиция няма. Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Продължаваме да се ненавиждаме, няма да се заобичаме, добави той от Пловдив пред публицисти и онлайн във фейсбук. 

" Аз приветствам водачите и на " ДА България " и на партията на смяната. Съветвам ги да не четат и да не гледат уеб сайтове и малките екрани, до момента в който създадат държавно управление, тъй като тези, които биха споделили нещо против такова държавно управление, работят за сриване на цялата политическа система. А това са нови, шести поред предварителни избори, тоест злополука ", съобщи Бойко Борисов, който бе очевидно сърдит. 

На въпрос по какъв начин назовава протичащото се сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, той отговори: " Аз го назовавам отговорно държание на диаметрално противоположни като ненавист партии и в това време със 100 % идентични стратегии. И точно това дава опция да се загърби егото, както направихме и аз, и Кирил Петков, и Христо Иванов, в случай че щете и военачалник Атанасов, да преодолеем хаоса и рецесията бе, хора. "

По мотив думите на Кирил Петков от през днешния ден, че това не е коалиция, Борисов сподели: " Ами не е коалиция, несъмнено. Ако е коалиция, ще сме аз и той министър председатели, аз и той ще сме министри и всичко останало. "

Преговорите откъм ГЕРБ се водели от Мария Габриел. С този мотив Бойко Борисов изясни, че не може да дава отговор за това кои ще са министрите и какъв документ ще бъде подписан от двете водещи обединения. 

По мотив проблемите с бюджета водачът на ГЕРБ сподели: " Аз по тази причина, тъй като някои мислеха, че се майтапя, по тази причина настоях аз Асен Василев да е в кабинета - с цел да може това, което е възнамерявал, смята, че може да го направи, от първия ден да го направи. "

 

Гледайте тук:





Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР