Това, което правим, е максимално възможното. Няма как да предвидим

...
Това, което правим, е максимално възможното. Няма как да предвидим
Коментари Харесай

Дариткова: Голямо разочарование е това, което виждаме като Цветан Цветанов сега

Това, което вършим, е оптимално вероятното. Няма по какъв начин да предвидим всички хипотези за гласуването по време на пандемия. Единствено ние предложихме по какъв начин да гласоподават карантинираните. Българска социалистическа партия не предвиждаха никакви ограничения за карантинираните лице. Това разяснява ръководителят на ПГ ГЕРБ Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е във връзка подготовката за избори на 4 април.

Тя изясни, че разписването на противоепидемичните ограничения за изборите ще бъде поверено на здравния министър и основния държавен здравен контрольор. Дариткова удостовери, че на Правна комисия от ГЕРБ са подкрепили противоречивото предложение на Движение за права и свободи да се разрешат партийни събирания по време на предизборната акция. Тази концепция срещна рецензии поради опцията от разпространяване на заболеваемостта в затворени пространства.

Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е се надява повече хора да отидат да гласоподават.

Пред БТВ тя разяснява обвиняванията на някогашния втори в ГЕРБ Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, че ръководещите са в съюз с Движение за права и свободи.

„ Голямо отчаяние е това, което виждаме като Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в този момент. Аз като представител на разбъркан район ще кажа, че с това говорене той повлиява в интерес на Движение за права и свободи, тъй като разколебава гласоподавателите. В ГЕРБ Цветан беше друг “, съобщи Дариткова.

„ Никога не сме отричали, че сме работили в Народното събрание дружно тогава когато се постанова за евро-атлантическата ориентировка “, уточни още тя.

Председателят на ПГ на ГЕРБ бе безапелационна, че е разочарована от изявленията на Цветанов.

В първите месеци след напускането на партията той е звънял на Дариткова, само че към този момент не поддържат връзка. Цветанов се е обаждал на своята наследничка да разяснява нейни телевизионни участия, а по думите на самата Дариткова – той й е отправял упреци. Той обаче не се е опитвал да притегля някогашната си колежка в новата партия.

„ Това е към този момент минало, считам, че всеки е поел по своя път и няма потребност да влизаме в елементи. Доверието към политиците се гради на база на полезностите, които изповядват, а не поради интригите “, акцентира още депутатът от ГЕРБ.

Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е настоя, че най-важно в пандемията е постигането на групов имунитет. Тя има вяра, че ще се направи всичко допустимо да има задоволително ваксини. Обърна внимание, че здравето на хората е най-важно, само че схваща и терзанията на бизнеса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР