Това, което показа Борисов е точно отпред излиза на медиите

...
Това, което показа Борисов е точно отпред излиза на медиите
Коментари Харесай

Кирил Петков няма да се хване на хватките на Борисов – отпред-отзад“

" Това, което сподели Борисов е тъкмо начело излиза на медиите с говорене, а откъм гърба блокира процеса " . Това съобщи министър председателят Кирил Петков пред публицисти в Народното събрание ч.

, то му беше доста положително, единствено че когато говоренето се разграничава от дейностите, там е огромният проблем ", сподели Петков и запита медиите дали знаят какво се е случило през днешния ден. На Кирил Петков му дали още една причина за какво в никакъв случай да не прави договорка с Бойко Борисов, Ахмед Доганов, Елеонора Митрофанова и Слави Трифонов.

" Борисов излезе, тупа се по гърдите, че това е виновното решение. Браво! В идващия миг даде позиция, а в идващия миг блокира външната комисия в Народното събрание. Този вид хватки, излизаш обществено и приказваш, а по-късно блокираш органа, който би трябвало да приказва с хората от Министерство на външните работи, е безконтролно ", изясни Петков.

Той има вяра, че решението за Северна Македония ще се вземе от Народното събрание. От " Продължаваме промяната " ще има виновна роля в Народното събрание по тематиката " Северна Македония ", само че опозицията не може да накара премиера Кирил Петков с хватки действително да трансферират решението в Министерски съвет. Затова Политическа партия още веднъж привиква изключително външна комисия, на следващия ден от 15 ч., с цел да се види какъв брой дни поред ще бъдат подготвени от ГЕРБ да блокират процеса и да няма действителен спор.
 Кабинетът
Кабинетът " Петков " отхвърли предлагането на Борисов за районен съд Македония

От Министерски съвет упорстват френското предложение да бъде утвърдено първо в Народното събрание

Кирил Петков разкритикува и позицията на президента по тематиката. " Това, което президентът направи също не утвърждавам. Не може той да се упражнява в изразителност в последните няколко дни, пъкъла не желае да свика КСНС. КСНС е единственият форма с коалиция, съпротива, служби - това е виновното решение на един президент в този миг, а той единствено хвърля обособени реплики в профил и се пробва да трансферира отговорността ", разяснява Петков.

На премиера му харесва френското предложение за Северна Македония с мотив, че Конституцията би трябвало да се промени, с цел да стартира преговорният развой със западната ни съседка. Имаме явен механизъ м за мониторинг против дискриминация и езика на омразата и явен протокол с всички условия, които България желае, акцентира Петков.

Политическа партия ще свика изпълнителен съвет за действителен спор по действителните точки с ясна отговорност, когато влязат в комисията да питат действителните въпроси и да се вземат верните решения. " Те няма да ме накарат аз да си пристъпя думата към българския народ, че това решение ще бъде взето от Народното събрание без значение по какъв начин се извъртат ", увери министър председателят.
 Блокадата на България против РСМ тормози балканските водачи
Блокадата на България против РСМ тормози балканските водачи

Лидерите на Западните Балкани ще участват на срещата на върха на Европейски Съюз, макар заканите за протест

Кирил Петков счита, че политическата игричка по толкоз виновен проблем като Северна Македония е изцяло безконтролно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР