Това, което пием през деня става наш приятел или враг,

...
Това, което пием през деня става наш приятел или враг,
Коментари Харесай

Коя е най-добрата напитка за отслабване

Това, което пием денем става наш другар или зложелател, при положение, че сме си сложили за цел да стопим непотребните мазнини. От това какво ще си налеем в чашата зависи дали ще си помогнем в процеса на намаляване или сами ще се саботираме. Много постоянно основният фокус е върху здравословната храна, само че забравяме да се замислим за напитките си. А може бъде решаващо.
 Хидратация през лятото и какъв брой вода да пием в жегите
Колко вода да пием в жегите

Защото дехидратацията може да бъде рискова

Някои хора дават всичко от себе си, с цел да влязат във форма - от постоянни и интензивни тренировки в залата до претеглянето на всяка хапка. Но седнат ли на масата нещата се обръщат - само поради изкушаващата газирана напитка, от която самоуверено си наливат.

Такива, както и сходни ароматизирани напитки съдържат огромно количество въглехидрати и захари. И по този начин пийваки сладко-сладко от сока си незабелязано може да си набавим стотици калории допълнително за деня.
 Снимка 581239

Но, с цел да не звучи толкоз стряскащо и обезкуражително - дано погледнем от другата страна на нещата. Ако просто спрем да пием такива питиета и изберем една по-добра опция - незабавно ще видим благоприятен резултат върху тялото ни. Като даже загубата на тегло може да се окаже елементарно и прелестно (удовлетворяващо) начинание.
 Снимка 526059

А ето и напитката, която е неоспорим номер 1 съдружник в поддържането на здравословен метод на живот. И можем да пием непрекъснато и в огромни дози. Ами, водата, несъмнено! След като отстраняваме богатите на калории питиета от менюто ни, може бързо да видим смяна в тежестта, написа Eat This, Not That.

Да погледнем по какъв начин по-точно бистрата течност ни оказва помощ да сме във форма:

Водата ни вталява, тъй като
Пиенето на задоволително вода защищава от преяждане. Ако ме обезводнени и хапваме, е по-вероятно да сбъркаме жаждата с апетит и да продължим да ядем, когато в реалност сме сити. Тези, които пият вода преди да седнат на масата ядат по-малко по време на хранене, тъй като достатъчният банкет на вода понижава апетита.  Снимка 572629

Още изгоди
Телата ни са формирани основно от вода, тъй че имаме потребност от нея всеки ден. Тя е от жизненоважно значение за цялостното ни здраве и това да се усещаме добре. Премахва отпадъците от тялото през храносмилателния тракт и оказва помощ за постоянното вървене до тоалетната.  Вода и методът, с който може да изчислим какъв брой тъкмо е нужно да пием всеки ден съгласно тежестта ни
Ето какъв брой тъкмо вода е нужно да пием

Според тежестта ни

Хайде в този момент, хващаме стъклената чаша със свежа хладка вода и си споделяме едно здравословно " Наздраве! ". Все отново, никой не може да отхвърли, че е най-хубавото средство за утоляване на жаждата - изключително в августовските жеги.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР