Това, което отличава Слави Трифонов и моите колеги от телевизия

...
Това, което отличава Слави Трифонов и моите колеги от телевизия
Коментари Харесай

В интервю Камен Воденичаров сравни Слави Трифонов с Христос

Това, което отличава Слави Трифонов и моите сътрудници от телевизия 7/8, е, че те имат волята да трансформират доста от нещата, които до този миг съществуват. Със сигурност визията за избавител и за това, че с магическа пръчка някой ще пристигна и ще промени внезапно България и тя ще стане Швейцария - скърбя, само че това просто няма по какъв начин да се случи. Това е дълъг развой. Това споделя Камен Воденичаров в изявление за уеб страницата.
Той показва убеденост „ комуникирайки с неговите сътрудници и със Слави Трифонов “, че те имат концепцията и волята това да се случи,
" А дали ще успее да се направи това, никой не знае. Това зависи значително от взаимоотношението с други политически сили, с други играчи или с хората, които поддържат този план. Например Христо Иванов и " Да, България " заявяват нещо сходно. "
Воденичаров, който в този момент е водещ в малкия екран на Трифонов, декларира още, че „ зависи от доста условия и не зависи от един човек “.
„ Поради тази причина е доста значимо хората да мерят и да преценят накъде отиват… Преди 2000 години Исус Христос не можа да убеди жителите на Йерусалим, че е пристигнал, с цел да ги избави и те го посрещнаха с възгласи „ Добре пристигнал, осанна – да си жив и здрав, какъв брой те обичаме! “ и след 7 дни гласоподаваха Пилат Понтийски да го разпъне на кръст. Давам този образец, тъй като тази борба е от хилядолетия.
" Дали ще стане, зависи както от личностите, по този начин и от хората “, разяснява той.
Камен Воденичаров дава отговор и на въпроса: „ Новият избавител ли е Слави Трифонов? “:
„ Вижте, всички тези хора, които чертаеха инженерно и правеха проекти, подходиха по този начин, че всяка партия, която можеше да възникне, те я породиха авансово. Имам поради да възникне по този начин, както пораждат едно придвижване и една партия – непринудено, група хора се събират и имат концепция нещо да създадат...
Например би трябвало националистическа партия – появяват се „ Атака “ и НФСБ.
 Знаково име от листата на партията на Слави реши да не става народен представител - кой обаче го замества и за какво? Знаково име от листата на партията на Слави реши да не става народен представител - кой обаче го замества и за какво?
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи от времето на ръководството на Иван Костов проф. Николай Радулов се отхвърли от депутатското място в партията на...
Трябва лява партия - и от Българска социалистическа партия се нароиха доста дребни други. Има ли действително лява мощна партия, както да вземем за пример в Испания има такава? Или ето още по-наблизко - СИРИЗА в Гърция примерно.
Няма такава…. Кой да я направи?! Правят я, генерират я всичките тези хора, които някъде са пресметнали, че несъмнено една нова лява партия ще стои доста добре.
Ние, българите, в някаква степен изчакваме и желаеме някак си всичко да пристигна и да стане наготово. Затова одобрявам митингите, тъй като има група от хора, които осъзнаха, че това няма по какъв начин да стане наготово. “
На въпрос " Би ли се присъединил в политиката? " , артистът дава отговор:
„ Аз постоянно давам отговор на този въпрос с не, макар че в последно време си мисля, че в случай че ние стоим в профил и гледаме, тези всичките думи, които ги изприказвах до в този момент, те важат и за мен. Бих се присъединил в политиката единствено, в случай че има кардинално съгласие накъде се върви и какво би трябвало да се реализира в кратковременен и в дълготраен проект. Засега нямам такива ангажименти “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР