Това което ние виждаме, е забиване на нож в гърба

...
Това което ние виждаме, е забиване на нож в гърба
Коментари Харесай

Путин: Всички, поели по пътя на предателството, неминуемо ще понесат наказание

Това което ние виждаме, е забиване на нож в гърба на страната и народа. Това съобщи президентът на Русия Владимир Путин в изказване към съветския народ, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Изявлението последва дейностите от тази нощ и тази заран на Евгений Пригожин, ръководителя на съветската частна военна компания " Вагнер ".

В обръщението си към нацията Путин също по този начин прикани за единение във всички съветски сили и за превъзмогване на разликите. Той сподели, че Русия ще се отбрани от вътрешното изменничество и даде обещание сурови санкции за метежниците.

" Обръщам се към жителите на Русия, към персоналния състав на въоръжените сили, правоприлагащите органи и специфичните служби. Към бойците и командирите, които в този момент се борят на бойните си позиции, отблъскват офанзивите на съперника, вършат това героичен ", сподели Путин при започване на изказването си и заяви, че е приказвал тази нощ с съветските командири по всички посоки.

" Обръщам се и към тези, които посредством машинация или закани са били въвлечени в незаконна случка, тласнати по пътя на тежко закононарушение - въоръжен бунт ", добави президентът.

" Като президент на Русия и висш главнокомандващ, като съветски жител ще направя всичко, с цел да защитя страната, да защитя конституционния ред, живота, сигурността и свободата на жителите ", съобщи президентът в телевизионно послание.

" Организаторите на метежа ще дават отговор за измяната към родината ", сподели Владимир Путин в телевизионно послание.

" Тези, които проведоха и приготвиха военния протест, които подвигнаха оръжие против своите приятели по оръжие, предадоха Русия и ще бъдат подведени под отговорност за това ", съобщи президентът.

" Онези, които се пробват да провеждат въстание в Русия, тласкат страната към братоубийство, проваляне и капитулация ", акцентира още Путин.

" Тяхното име и популярност също са предадени от тези, които се пробват да провеждат бунт, тласкайки страната към безредица и братоубийство, към проваляне в последна сметка и капитулация ", съобщи президентът.

В своето послание Путин съобщи още, че Западът към този момент е насочил съвсем цялата си мощност против Русия и че страната му се бори за живота и суверенитета си, съобщи ТАСС.

" На процедура цялата военна, икономическа и осведомителна машина на Запада е ориентирана против нас. Ние се борим за живота и сигурността на нашия народ, за нашия суверенитет и самостоятелност, за правото да бъдем и да останем Русия - страна с хилядолетна история ", сподели Путин.

Той даде обещание да направи всичко, с цел да отбрани страната, да отбрани конституционния ред, сигурността и свободата на жителите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР