Това, което не знаете, би могло да ви навреди, на

...
Това, което не знаете, би могло да ви навреди, на
Коментари Харесай

Какво мразят мъжете в секса?

Това, което не знаете, би могло да ви навреди, на вас и връзката ви, като да вземем за пример, секс гафовете, които мъжете не понасят. Това не значи никога, че и те нямат, нали? Нека обаче се спрем върху тези:

Прекалените въздишки и пъшкания
Само тъй като доста от мъжете гледат порно, това не значи, че чакат от вас да се държите като порно звезди и да пищите като тях. Стенанията в възторг, когато той едвам ви допира, го карат да си мисли, че симулирате. Така че, не преигравайте и не се старайте по този метод да галите егото му, в случай че в действителност звуците не ви идват от вътрешната страна и не се преструвате.

Да лежите като мумия
Положението на тялото, в което безусловно нищо не вършиме, единствено сте се проснали на леглото и ни дума, ни стон, ни вопъл. Това е другата прекаленост и тя също не е стимулираща за мъжете. Дори и да сте изпод, сътрудникът ви чака да взимате ефективно присъединяване в половия акт.

Твърде високо се повдигате
Когато сте от горната страна, няма нищо по-стряскащо за един мъж, когато се повдигате малко повече в сравнение с би трябвало и съществува опция да се приземите не изключително удобно за члена, или тестисите му. Да, това е в действителност действителна заплаха, която може да докара до неприятни прекарвания за колегата ви.

Грубата обич
На някои им харесва да сте по-груби, на други-не. Не бъдете толкоз сигурни, че на сътрудникът ви безусловно ще му хареса да мачкате лицето му, или да дращите с нокти гърба му, да го пляскате по дупето, или да му нанасяте каквато и да е друга болежка, до момента в който вършиме секс. Ако ви е споделил, че по този начин му харесва, добре, нашляпайте го хубаво, само че в случай че не сте сигурни, по-добре не поемайте самоинициативата.

Докосване на ануса
Да, има доста мъже, на които това им харесва, само че още веднъж, в случай че не знаете сигурно, че „ задният му двор “ е една от ерогенните му зони, стойте надалеч от него и вместо това, хванете топките му за по-сигурно-това на всички им харесва.

Не го изпъвайте обратно
Става въпрос за пениса му. Когато е възбуден, той е изправен нагоре и е неприятно да го ползвате като джойстик и да го дърпате в противоположна на естествената му посока. Това постоянно е мъчително.

Използването на вода вместо лубрикант
Понякога е належащо в допълнение навлажняване. Съществуват прекалено много разновидности за овлажняване-желета, лосиони, слюнка, масла, даже еликсир, когато сте под душа. Има едно нещо, което по никакъв начин не е добър лубрикант-водата. Не я ползвайте за тази цел.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР