Това, което не знаете, би могло да ви навреди, на

...
Това, което не знаете, би могло да ви навреди, на
Коментари Харесай

Секс гафовете на жените, които мъжете не понасят

Това, което не знаете, би могло да ви навреди, на вас и връзката ви, като да вземем за пример, секс гафовете, които мъжете не понасят. Ето кои са те:

Прекалените въздишки и пъшкания

Само тъй като доста от мъжете гледат порно, това не значи, че чакат от вас да се държите като порно звезди и да пищите като тях. Стенанията в възторг, когато той едвам ви допира, го карат да си мисли, че симулирате. Така че, не преигравайте и не се старайте по този метод да галите егото му, в случай че в действителност звуците не ви идват от вътрешната страна и не се преструвате, написа обстоятелства.бг.

Да лежите като мъртвец

Положението на тялото, в което безусловно нищо не вършиме, единствено сте се проснали на леглото и ни дума, ни стон, ни вопъл. Това е другата прекаленост и тя също не е стимулираща за мъжете. Дори и да сте изпод, сътрудникът ви чака да взимате ефективно присъединяване в половия акт.

Твърде високо се повдигате

Когато сте от горната страна, няма нищо по-стряскащо за един мъж, когато се повдигате малко повече в сравнение с би трябвало и съществува опция да се приземите не изключително удобно на члена или тестисите му. Да, това е в действителност действителна заплаха, която може да докара до неприятни прекарвания за колегата ви.

Грубата обич

На някои им харесва да сте по-груби, на други - не. Не бъдете толкоз сигурни, че на колегата ви безусловно ще му хареса да мачкате лицето му, или да драскате с нокти гърба му, да го пляскате по дупето, или да му нанасяте каквато и да е друга болежка, до момента в който вършиме секс. Ако ви е споделил, че по този начин му харесва, добре, нашляпайте го хубаво, само че в случай че не сте сигурни, по-добре не поемайте самоинициативата.

Докосване на ануса

Да, има доста мъже, на които това им харесва, само че още веднъж, в случай че не знаете сигурно, че „ задният му двор “ е една от ерогенните му зони, стойте надалеч от него. Същото се отнася и за тестисите му - уверете се, че му харесва да ги докосвате.

Използването на вода вместо лубрикант

Понякога е належащо в допълнение навлажняване. Съществуват прекалено много разновидности за навлажняване - гелове, лосиони, слюнка, масла, даже еликсир, когато сте под душа. Има едно нещо, което по никакъв начин не е добър лубрикант - водата. Не я ползвайте за тази цел.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР