Това, което направихте показа не само голям професионализъм и опит

...
Това, което направихте показа не само голям професионализъм и опит
Коментари Харесай

Главчев към екипите, които евакуираха българи от Ливан: Показахте голям професионализъм, човечност и кураж

„ Това, което направихте сподели освен огромен професионализъм и опит - Вие показахте и човещина и кураж “. Това съобщи министър-председателят Димитър Главчев по време на церемонията по награждаване на екипажите на Държавния авиационен оператор, взели участие в евакуирането на български жители от Ливанската република.

Премиерът дружно с министъра на превоза и известията Красимира Стоянова персонално наградиха и благодариха на 18 души – водачи, уредници на полети, механически експерти и стюардеси, оповестяват от Министерски съвет.

Премиерът Главчев показа, че главното му условие при разискването на обстановката е било акцията по спасяването  да бъде безвредна освен за хората, които ще се изтеглят, само че и за тези, които ще извършат евакуацията. 
Министър-председателят благодари още и на българските и партньорските служби, както и на всички, които спомогнаха за осъщественото на полетите.

„ Справихте се идеално. Действията Ви представляваха почтена постъпка и са образец по какъв начин би трябвало да се работи в сходни обстановки “, сподели още Главчев. Той напомни, че до момента Държавния авиационен оператор е взел участие в акции, при които са евакуирани общо 600 души.

Министърът на превоза и известията Красимира Стоянова също изрази признателност към екипажите, осъществили двата полета, и акцентира професионализма на всички чиновници на ДАО. „ Това, което вършиме през днешния ден, е плод на доста подготовка през годините и още един път демонстрира какъв брой значимо е образованието на фрагментите ”, акцентира министър Стоянова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР