Това, което Мора разказа за преживяването си през тези 23

...
Това, което Мора разказа за преживяването си през тези 23
Коментари Харесай

Ани Се Върна От Смъртта След Цели 23 Часа, Била Е В Ада! Това, Което Разказа Скова Църквата В Ужас!

Това, което Мора описа за прекарването си през тези 23 часа безусловно събра погледите на целия свят. Преди да види отвъдното, тя в никакъв случай не е била религиозна. Това, което е видяла я е предиздвикало да премисли всичко.
В своята видео изповед Мора споделя, че е била развеждана от Исус Христос из Ада и Рая. Заръчано й е да съобщи на всички това, което е видяла.

Спасителят й посочил пъкъла: Било по-страшно и от най-големият призрачен сън, хора горели живи и се молели за Божията благосклонност. Зли демони им се смеели над страданията им.

За повсеместен потрес Мора твърди, че е видяла самия папа Йоан Павел II измежду пържещите се! Спасителят й обяснил, че той в никакъв случай не повярвал в Господ, и че се е възползвал от папския трон, и това е неговото наказване! Доста необичайно, имайки в поради, че Йоан Павел II остава в историята като един от най-достойните папи в историята.
Момичето споделя, по какъв начин е видяло безкрайна върволяк от оковани във вериги хора, които биват влачени към пъкъла. Тя видяла свои родственици, само че най-странното е, че измежду окованите бил и самият Майкъл Джексън.

Кралят на попа бил попаднал в пъкъла поради музиката си, която пропагандирала сатанизъм. Неговите запаметяващи се танци били демонски обред. Мора предизвестява да не се слуша неговата музика.
Младата жена е видяла и Рая, където душите на блажените били едно с Господ.

Звучи налудничаво, само че тя е безусловно безапелационна в описа си. Ето и видео с нейната изповед:

Дали Мора в действителност е видяла какво се случва на ония свят, или дали това са бръщолевеници, в един миг всеки от нас ще разбере за себе си!/BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР