Това, което може да изяде главата на премиера Кирил Петков

...
Това, което може да изяде главата на премиера Кирил Петков
Коментари Харесай

Христо Гаджев: Службите ще изядат главата на Кирил Петков

Това, което може да изяде главата на премиера Кирил Петков са службите и бранш " Сигурност ". Това съобщи пред Българска национална телевизия Христо Гаджев, народен представител от ГЕРБ и зам.-председател на комисията по защита по въпрос за проблема " Барселонагейт ".

Гаджев вижда едно подмятане на документи, които са без някакъв предявител - кой ги е изготвил, от кое място са пристигнали. Той съобщи, че в Испания от половин година всичко по проблема е прекъснато. Сега кои са тези служби, които ги пращат, запита депутатът.
Испанските управляващи към ДАНС: Има данни, че Бойко Борисов е обвързван с Барселонагейт
Има доказателства, от които може да се допусна, че в тази ситуация " Барселонагейт " са изпрани над 5 млн. евро, написа " Сега ". Това се схваща...
Прочети повече
Собственикът на къщата в Барселона нееднократно е давал изявление, тъй че има явен отговор кой е, безапелационен е Гаджев и добави, че " Барселонагейт " е една политическа топка, за която в този момент се употребява моментът да се извади.

Христо Гаджев разяснява и извършения през вчерашния ден при президента Румен Радев Консултативен съвет по сигурността. На мен ми липсваше в мнението след КСНС разбор на обстановката за нас и какво прави България в тази рискова обстановка. Като виждам заключенията на КСНС, това не е била водещата тематика, счита Гаджев.

Той е безапелационен, че би трябвало да сме по-активни, с цел да получим качества в този момент, когато са ни нужни, а не след години. Ние вършим идентична позиция с тази на Унгария, което съобщи и министър Янев от трибуната в Народното събрание, добави Гаджев.  

Министър Асен Василев държи оставката на министър Стефан Янев в джоба си, тъй като всички разноски за защита са в министерството на финансите. За всеки един боец, който желае да назначи министъра на защитата, би трябвало да желае позволение от финансовия министър - това не е редно, акцентира Гаджев.
Премиерът в контраофанзива, пита Гешев за Мата Хари, " Барселонагейт ", Таки и " Осемте джуджета "
С наслаждение одобрявам поканата на прокуратурата, само че ще желая да попитам и някои въпроси. Това съобщи министър председателят Кирил Петков, откакто п...
Прочети повече
По думите му, предходната година съвсем няма извършени публични поръчки в МО, всички са анулирани от възложителя, тъй като нямат потенциал да ги довършат.

Още:

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР