Това, което мен ме изненадва в ситуацията е различния подход,

...
Това, което мен ме изненадва в ситуацията е различния подход,
Коментари Харесай

Йорданова за снмиките с кюлчетата: Прокуратурата дължи отчетност на българското общество

" Това, което мен ме изненадва в обстановката е другия метод , който прокуратурата има по този мотив. Изпраща се информация в Европейския парламент. Разбира се, европейските депутати би трябвало да бъдат осведомени, само че аз запитвам българските народни представители за какво не се осведомят. Защо, когато българското Народно заседание сложи съответни въпроси , от прокуратурата отхвърля да даде информация с мотив следствена загадка, или това, че става въпрос за настоящо произвеждане ". Това сподели Надежда Йорданова по тематиката с излезлите резултати от петорната експертиза на фотосите с кюлчетата от спалнята на някогашния министър-председател Бойко Борисов. 

" Прокуратурата дължи отчетност на българското общество и е време да стартира да го прави ", безапелационна е Йорданова. 

Знаете, че в България имаме систематичен проблем, че основният прокурор , че по отношение на него няма ефикасни средства за търсене на отговорност и отчетност . След като и Конституционният съд сподели на господин Гешев, че той дължи отчетност на българското общество и Народното събрание като представител на суверена, дано той стартира да извършва тъкмо това обвързване ", добави правосъдния министър в оставка. 

със закриването на спецправосъдието Йорданова сподели, че не е сюрпризирана от решението на Конституционния съд.  

" Искам да успокоя всички, това не блокира използването на закона ", добави Йорданова. 

Правосъдния министър в оставка дефинира провеждането на съвещания при президента като " умно държавническо решение ".  

" Дезинсекцията в местата за отнемане от независимост не е ефикасна, макар средствата, които се изразходват ", разгласи Йорданова.

" Българските данъкоплатци заплащат компенсации за неспазване на интернационалните стандарти ", добави Йорданова. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР