„Това, което лично ме разочарова като държавен глава, е заявката

...
„Това, което лично ме разочарова като държавен глава, е заявката
Коментари Харесай

Плевнелиев: Разочарован съм от заявката за конфронтация и кратък живот на това НС

„ Това, което персонално ме разочарова като държавен глава, е поръчката за борба, поръчката за къс живот на това Народно заседание и отводът от популистката партия „ ИТН “ да застане зад най-важното си искане – за мажоритарен избор “, сподели в коридорите на Народното събрание Росен Плевнелиев, президент на България (2012-2017).

„ Тук към този момент българският народ може да се усеща надълбоко измамен, само че това вършат популистите “, добави той.

„ Видяхме неспазване на Конституцията, което смятам, че е същински мотив да се тормозим. Много малко изявления всъщност, доста популизъм “, на мнение е Плевнелиев.

По отношение на словото на президента Румен Радев той разяснява, че е изрекъл „ тежки думи “, а също е имало и борба с ръководещите.

„ Един общоприет популизъм, който той одобри като своя идеология още от ден първи. И още веднъж нищо съответно. Когато президентът прекрачи всички граници, даже не съблюдава и Конституцията. Чухте по какъв начин всички се кълнат във върховенството на закона, само че Конституцията не се съблюдава от президента “, съобщи Росен Плевнелиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР