Това, което казваме днес, е много ясно – всичко свърши.

...
Това, което казваме днес, е много ясно – всичко свърши.
Коментари Харесай

Деница Сачева: Това, което казваме днес, е много ясно – всичко свърши

" Това, което споделяме през днешния ден, е доста ясно – всичко свърши. След избори ще рестартираме, ще приказваме, ще забележим ", разгласи пред публицисти в централата на заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ- Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е.

" Искаме българските жители да решат кой има тяхното доверие да ръководи и да прави всички тези промени, за които непрестанно се приказва ", разяснява тя. Преди нея вицепремиерът и министър на външните работи в оставка Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова, на която бе връчен първият изследователски мандат за сформиране на кабинет, разгласи, че на следващия ден ще внесе писмо до Народното събрание, с което да уведоми, че отдръпва кандидатурата си за министър-председател.

" Много ясно декларирахме, че ние повече в такива игри не желаем да участваме, не желаем да способстваме повече за политическото разлагане в България ", сподели още Сачева.

" Не желаеме по никакъв метод повече да се злоупотребява най-много с търпението и с желанието на българските жители да виждат проблемите си решавани, а не непрестанно сходен вид игри и разногласия ", разяснява още тя. Сачева изрече признателност към Габриел, като уточни, че тя е направила всичко опция, с цел да има държавно управление. " Повече няма да допуснем да бъдем употребявани ", съобщи Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е. " Липсата на правила взриви " сглобката ", добави също тя.

" Преговорните дни не бяха напразни ", сподели депутатката от парламентарната група на ГЕРБ- и част от договарящия екип на групировката Рая Назарян. " С общи старания успяхме да изготвим положително съглашение, което да послужи за основа при възможни бъдещи договаряния след избори ", сподели тя.

" Не бяха напразни изречените по наш адрес обидни прилагателни. Те ясно демонстрираха, че в действителност не успяхме да надскочим фразата „ некоалиция “, „ непартньори “ и „ неприятели “, счита Назарян.

" С това съмнение, което беше демонстрирано, не можем да спечелим доверието нито на българските жители, нито на задграничните ни сътрудници ", сподели тя. Депутатката изрече признателност на Габриел за това, че макар напрежението от договарянията, тя е траяла да извършва функционалностите си на министър на външните работи и е употребила всичките си интернационалните контакти за освобождението на българските моряци от кораба „ Руен “, съобщи Българска телеграфна агенция.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР