Това, което казах вчера, е вярно. Вчера имаше тон и

...
Това, което казах вчера, е вярно. Вчера имаше тон и
Коментари Харесай

Патриотите относно законопроекта за горивата - конструктивно не съвсем съгласни

" Това, което споделих през вчерашния ден, е правилно. Вчера имаше звук и атмосфера на съгласие. Декларацията на НФСБ я одобрявам като неколегиално държание ". Това съобщи водачът " Атака " и на парламентарната група на " Обединени патриоти " Волен Сидеров по отношение на новия законопроект на горивата, който беше съвсем напълно признат на второ четене през днешния ден (11 юли), само че следва гледането на още някои текстове на следващия ден (12 юли).
Сидеров добави, че четирима депутати от НФСБ даже са се подписали под законопроекта и дефинира това като раздвояване. Относно стабилността в обединението, водачът на " Атака " съобщи: " Аз не преставам да бъда градивен, за другите – питайте тях ".
От НФСБ продължиха да упорстват, че не са съгласни с огромна част от текстовете на законопроекта. Според националният представител Валентин Касабов, разминаването в позициите се е получило, тъй като сътрудниците му са напуснали диалозите преди края на съдружния съвет през вчерашния ден. " Има няколко члена, които са лобистки. Иначе има потребност от подобен закон, който би трябвало да вкара ред в този бранш ", счита той, съгласно БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР