Това, което казах, е, че ние сме готови да подкрепим

...
Това, което казах, е, че ние сме готови да подкрепим
Коментари Харесай

Кирил Петков със саморазобличение за начина си на мислене: Ако имаше някакви вълшебни кодове, щяхме ли да дадем на г-н Борисов 25%?

Това, което споделих, е, че ние сме подготвени да подкрепим одит от специалисти на кода преди изборите, след изборите, с цел да получат сигурност и да махнат своето подозрение от машините. След това господин Свиленски, съгласно мен, употребява неистина. Дадох му втори късмет, само че той още веднъж повтори изявлението си. Затова ще подам иск. Това съобщи по bTV съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.
 
Зам.-председателят на Българска социалистическа партия Георги Свиленски разгласи от парламентарната естрада, че Петков им е предложил да отдръпват връщането на смесеното гласоподаване, а в подмяна " ще им даде кодовете ".
 
" Аз споделих – " одит върху кодовете ". Аз в никакъв случай не съм ги виждал. Абсолютно безумно е да съм го казвал – такава клевета (...) Идеята, че някой има " тайните кодове ". Ние сме втора мощ. Нашите най-близки сътрудници са шеста мощ. Ако имаше някакви вълшебни кодове, щяхме ли да дадем на господин Борисов 25%? ", разяснява някогашният министър председател, с което еднопосочно разкри своя метод на мислене. След това негово заявление няма никакво подозрение, че концепцията за операция не му е непозната, единственото, по което може да се спори е по кое време и по какъв метод той би могъл да сътвори злодейството си по отношение на честността на изборния развой.
 
" Аз този диалог съм го водил доста пъти с господин Свиленски и Корнелия Нинова в пленарната зала. Нека поддържат смяната в Изборния кодекс за одит ", изясни той. Според него сега има опит за дискредитиране на машините за гласоподаване. Петков акцентира, че кодовете са в Централната изборна комисия и всяка партия може да ги изисква. 
 
Бившият министър-председател изясни, че е водил диалог с Корнелия Нинова за възрастово разграничаване при гласуването с машини, само че в предходния парламент и осъзнава, че това би било дискриминационно. Правителство в 48-ото Народно заседание " Ние няма да подкрепим първия мандат. За втория мандат сме дали поръчка за държавно управление на малцинството с " Демократична България ". Кирил Петков добави, че няма да има техническо държавно управление.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР