Това, което каза вицепремиерът Валери Симеонов, не е вярно. Атака

...
Това, което каза вицепремиерът Валери Симеонов, не е вярно. Атака
Коментари Харесай

Сидеров пита Симеонов: Защо помагаш на ДПС да се върне във властта?

Това, което сподели вицепремиерът Валери Симеонов, не е правилно . " Атака " и ГЕРБ не работят за братя Домусчиеви или в полза на някои други братя. Това съобщи ръководителят на Парламентарната група на " Обединени патриоти " и водач на партия " Атака " Волен Сидеров в право на отговор в ефира на Българска национална телевизия.

Припомняме, че през вчерашния ден (18 юли) вицепремиерът Валери Симеонов загатна за координирана съгласно него акция на " Атака " и ГЕРБ във връзка с промени в Закона за приватизация и следприватизационен надзор, които целят да обслужат предприемача Кирил Домусчиев и концесията на Българския морски флот (БМФ).
Законът за приватицацията, който се внася, не лобистки, акцентира Сидеров. По думите му Валери Симеонов атакува от известно време своите сътрудници. Ще дам сумата от 5000 лева, в случай че някой открие нещо лобистко в това, което депутатът Николай Александров предлага. Когато нападаш " Атака ", нападаш основата на патриотичната коалиция . Тази коалиция, която в този момент ръководи, се появи с помощта на моите старания . Приех най-вече взаимни отстъпки в тази коалиция. " Атака " претърпя най-вече вреди. Да нападаш базата, идейната база, значи да нападаш самия пиедестал на патриотичната коалиция, направи разбор на обстановката в " Обединени патриоти " Волен Сидеров.
Според него на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи е преференциално това, което прави Валери Симеонов. " Защо помагаш на Движение за права и свободи да се върне във властта - това е моят въпрос към Валери Симеонов ". Защо той сече клона, на който седи или желае да се трансферира на различен клон, попита още Сидеров.
Без " Атака " Симеонов нямаше да е вицепремиер, Каракачанов нямаше да е вицепремиер . Опитвам се да предотвратя разрушителни дейности в обединението. Този разбор е моето предпочитание да отидем дружно за изборите за Европарламент, той (Валери Симеонов - бел. ред.) обаче споделя, че няма взе участие с нас на тези избори, уточни още Сидеров. Той прикани Валери Симеонов да извади на ярко и концесионните контракти, които страната е сключила.


Предложих оставката на шефа на БАБХ, само че той беше предпазен от Валери Симеонов доста пламенно , разкри Сидеров. Трябва да бъде заварден този район, тъй като болестта се придвижва. Ние сме подложени като страна на кръстопът на такива рискове. Не би трябвало да се основават такива провокативни дейности. Трябва да се изясни на хората доста добре и кметовете не би трябвало да се спотайват и да сочат към София, разяснява сутацията с чумата по дребно-преживните животни Сидеров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР