Това, което каза БСП веднага след изборите е и нашата

...
Това, което каза БСП веднага след изборите е и нашата
Коментари Харесай

На България й трябва работещо правителство

„ Това, което сподели Българска социалистическа партия незабавно след изборите е и нашата позиция до ден сегашен по отношение на изискванията ни за поддръжка на държавното управление. За разлика от други обединения, които безапелационно щяха да поддържат това държавно управление, а започнаха с условия към министри и да трансформират мнението си ден след ден, ние следваме малко по малко това, което сме споделили. “ Това съобщи националният представител от ПГ на “БСП за България “ Ирена Анастасова пред Нова телевизия.

Тя изясни, че Българска социалистическа партия е партия, която извършва груповите си решения. „ Нашият групов орган сподели, че първо би трябвало да се приказва за цели, по-късно би трябвало да има подписано съглашение или декларация, или стратегия на държавното управление, където да забележим тези наши цели. Трябва да забележим имената на Министерски съвет и всичко това сме го сложили напълно ясно и тъкмо при диалозите ни с “Има подобен народ “, разяснява социалистът. Тя добави, че през днешния ден следва съвещание на Националния съвет, на което ще бъде взето и финалното решение.

Ирена Анастасова съобщи, че за левицата няма значение дали “Демократична България “ и “Изправи се БГ! Ние идваме “ ще поддържат държавното управление, защото всяка една политическа групировка взема сама своите решения, само че добави: „ Ние считаме, че на България и би трябвало работещо държавно управление. “
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР