Това, което каза Борисов, че е загубил изборите за президент

...
Това, което каза Борисов, че е загубил изборите за президент
Коментари Харесай

Нинова: На изборите за президент Борисов понесе първата си голяма загуба и не можа да я преживее

Това, което сподели Борисов, че е изгубил изборите за президент съзнателно, не е правилно. Това беше първата му огромна загуба и той не можа да го преживее и търси по този метод опрощение. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването " Здравей, България " по Нова телевизия.
Нинова разяснява изявлението на премиера Бойко Борисов, че ГЕРБ са изгубили изборите за президент съзнателно по този начин: " Аз не одобрявам неговата теза, само че в случай че я приемем, с това изречение той си нанесе такова проваляне, каквото никой не може да му нанесе – нито съпротива, нито негови, никой. Първо, какво казваш на партията си по този начин, като водач, на деятелите, на структурите, на Цветанов? Много забавно дали Цветанов е знаел, че работи за загуба. Казва им: „ аз злоупотребих, а вие работихте на вятъра. Цял месец вие въртяхте акция, пари и обиколки, само че аз някъде подмолно бях решил да изгубя “.
Според Нинова когато един водач каже нещо такова на партията си, стопира да е водач. " За нищо на света аз не бих направила такова нещо. На второ място какво казваш на хората – „ употребихме ви гласа, агитирахме ви, само че подмолно си направихме сметките да не спечелим “. На народа той споделя: „ Загубих съзнателно избори, с цел да хвърля страната в предварителни избори, в политическа рецесия през зимата, с цел да си погъделичкам егото ", съобщи Никова. По думите? по този начин Борисов е използвал народа си.
" Борисов не може да понесе загубата и не може да даде 2 млн. гласа ", посочи водачът на Българска социалистическа партия. " Той издигна Цецка Цачева с оскърбление. Борисов тогава сподели: „ Томислав Дончев ми би трябвало за това, Фандъкова за това, еми остана Цецка Цачева – ето ви я “. През цялата акция тя беше подложена на доста груба офанзива от всички съперници и устоя ", съобщи Корнелия Нинова. По думите? в този момент Цачева е може би най-важният министър – на правораздаването на прага на правосъдна промяна още веднъж. Според Нинова Бойко Борисов с изявленията си демонстрира на цялата система от съдии и прокурори, че на чело на системата стои един човек, който той персонално може да мести където си желае и този човек е поръчков и не знае, че ще загуби.
" Ти обиждаш една цяла система и това не е политическо искане за оставка. Аз, в случай че съм на мястото на Цачева, ще му хвърля всичко. Не поради себе си и поради достолепието си, а поради системата. Тя с какви очи ще работи с тези хора ", попита Нинова. " От обидата и това, че не може да преодолее загубата, Борисов ще понесе жестоки последици и вътре в партията, и пред хората. Аз нямам доверие, че загубата е била програмирана. Цветанов знае ли, че е било програмирано? Изпълнителната комисия на ГЕРБ взела ли е такова решение, или той някъде си го е взел самичък. Според мен Борисов лъже ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР