Това, което Кание Уест умее най-добре, несъмнено е да привлича

...
Това, което Кание Уест умее най-добре, несъмнено е да привлича
Коментари Харесай

Кание Уест с нова съпруга

Това, което Кание Уест умее най-добре, безспорно е да притегля интереса към себе си. Било то с някое брутално изявление или с обстоятелството, че още веднъж е фамилен мъж. 

Да, последното е самата истина. „ Дейли мейл ” оповестява, че рапърът се е оженил за служителка от компанията си Yeezy. Въпросната му нова брачна половинка се споделя Бианка Ченсори.

Твърди се, че 45-годишният рапър и Бианка са си споделили " Да, вечно " на интимна частна гала, по време на която са видяни да носят брачни халки. Съюзът обаче не е легализиран, защото наподобява, че двойката не е подала брачно удостоверение.



Кание е бил видян да носи халката си на среща за обяд по-рано тази седмица, като източници на уеб страницата настояват, че пръстенът символизира уговорката му към Бианка след церемонията.

Не е ясно от какъв брой време се познават или какъв брой време са се срещали, само че Бианка е почнала работа за  компанията Yeezy на кание през ноември 2020 година Тя е посочена като началник на отдела по дизайн.



Новината за сватбата на Кание и Бианка идва малко, след като рапърът уреди развода си с Ким Кардашиян през ноември. Те се ожениха през 2014 година на обилна гала във Флоренция след три години връзка. Ким не е коментирала обществено новия брак на Кание, само че показа серия от загадъчни послания. В Instagram тя написа: " Наистина съм в моята епоха на безшумно момиче, нямам какво да кажа. Просто доста работа. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР