Това, което гледаме, е имитация на преговори за кабинет. Затова

...
Това, което гледаме, е имитация на преговори за кабинет. Затова
Коментари Харесай

Радан Кънев: Това, което гледаме, е имитация на преговори за кабинет

Това, което гледаме, е реплика на договаряния за кабинет. Затова не съм оптимист, че ще има кабинет. Демокрацията е развой, в който след изборите следват договаряния. След договарянията следва ръководство. Виждам реплика на договаряния, която е поредна предизборна акция ". Това сподели евродепутатът от ЕНП Радан Кънев в предаването " Лице в лице " по БТВ. Въпреки това той счита, че има решение на политическата рецесия.

" Очевидният блок ГЕРБ-ДПС би трябвало да бъде разграничен. В българското общество няма мощ, която да одобри ново държавно управление, в което Бойко Борисов е център на вселената и България се ръководи от банки, тъй като той даже няма да е министър председател ", сподели евродепутатът. По думите му в това време вид за болшинство без присъединяване на ГЕРБ няма.

" В момента това, което виждам като решение е " Продължаваме промяната " и " Демократична България " да консолидират най-големия блок в българския парламент. И с втория, и с третия мандат, с доста съществени диалози с партия ГЕРБ да се стигне до формула ", сподели Радан Кънев. Той сподели още, че в главата си има минимум три женски имена за министър председател, само че не пожела да разкрие никое от тях.

" Когато приказваме за националната ни сигурност, не бих приказвал за полезности, а за ползи. Естествено има и полезности – те са дали украинските жители би трябвало да бъдат предпазени от съветската експанзия и отговорът е еднопосочен – да ", безапелационен е евродепутатът във връзка дебата би трябвало ли България да изпрати военна помощ на Украйна.

" Когато приказваме да се поддържа украинската войска материално, с цел да отбрани страната си, приказваме и за нашия народен интерес. Държави като Литва, Латвия и Естония олигофрени ли са, или виждат риска и поддържат Украйна преди Русия да стигне до тях? Радвам се, че има необятно болшинство в тази посока ", съобщи Кънев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР