Това, което Фон дер Лайен предложи вчера, БСП го предлага

...
Това, което Фон дер Лайен предложи вчера, БСП го предлага
Коментари Харесай

Стойнев за доклада на ДАНС: Ние сме толкова прозрачни, не развиваме супер технологии

" Това, което Фон дер Лайен предложи през вчерашния ден, Българска социалистическа партия го предлага от 3 месеца ", съобщи Драгомир Стойнев по Нова телевизия. Кандидатът за народен представител уточни, че социалистите от дълго време упорстват да се таксуват в допълнение огромните проиизводители на ел.енергия, само че не одобряват в тази рубрика да попадат единствено държавните сдружения, върху чиито рамене ще падне отговорността населенето да изкара зимата. По думите му спомагателните такси от свръхпроизводството могат да оказват помощ финансово за разпределение на средствата за енергийно бедните. Според Стойнев енергийно бедните са най-малко 40% от популацията.

" Трябва да има две цени - за богати и небогати, които изнемогват. За да няма разпределяне на пари на калпак и да се подтиква енергийната успеваемост, би трябвало да има целеви помощи. Доходите и количеството потребявана сила да са критериите ", изясни социалистът.

" Искаме заледяване цените на тока и водата, както и газа, както за бита, по този начин и на бизнеса. Идеята ни е да има избавителен проект до април, който страната да подкрепя ", заключи Стойнев.

Според него се чака тежка зима. " Рецесията ще завладее цяла Европа. Инфлацията е основан извън феномен ", акцентира икономистът.

Той си изяснява рухването на процентите на Българска социалистическа партия с това, че гласоподавателите са потърсили нещо ново отвън систематичните партии. " Хората избират, може би, новите партии, дават доверие на хора, които се по малкия екран и вършат шоу, и на други, други, които идват от чужбина, единствено че се вижда, че обстановката се утежнява ". В същото време Стойнев разяснява, че ГЕРБ държи първото място, тъй като се уповава на мощната локална власт в страната, на която отпред са нейни кметове в голмата си част.

По мотив отчета на ДАНС за това, че сме обект на разследващ интерес, Стойнев разяснява, че " веднага като ДАНС го споделят, несъмнено имат терзания ". По думите му, в случай че има подобен проблем, то би трябвало службите да работят върху него, само че в това време направи заключението, че надали към нас има чак толкоз " огромен интерес " от непознати агентури, защото " ние не развиваме някакви супер технологии ".

" Ние сме толкоз транспарантни ", сподели политикът от Българска социалистическа партия в израз на мнението, че няма какво толкоз да ни шпионират. По думите му, в случай че имаме народен интерес да получаваме по-евтини запаси, би трябвало да го следваме, а всеки, който работи срещу страната ни, би трябвало да бъде изпъден. Стойнев обаче даде да се разбере, че двете неща не си опонират едно на друго.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР