Това, което е ясно от последните 4 месеца е, че

...
Това, което е ясно от последните 4 месеца е, че
Коментари Харесай

Разбра се какво в правил убиецът на Милен Цветков преди мелето

Това, което е ясно от последните 4 месеца е, че обвиненият се е движил с 99 км/ч, както и че няма опит за прекъсване на придвижването на автомобила. Спирачен път няма. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия адв. Менко Менков, юрист на наследниците на убития на пътя от друсан шофьор Милен Цветков. 

" Интересното в друга експертиза е, че обвиненият е бил вменяем, макар че е бил на 3 типа наркотични субстанции ", заяви още бранителят. 

Категорично е потвърдено, че точно обвиненият Кристиан Николов е управлявал колата, умъртвила Цветков. Има отпечатъци по кормилото на колата, разкри адв. Менков. 

" Обвинението сочи, че Кристиан е карал под възможен предумисъл. Той е допускал какво може да се случи под тези опиати. Кристиян отхвърля да е употребил дрога, само че съгласно чатове и експертизи, това е реалност ", сподели още той. 

Вероятният банкет на тези наркотични субстанции е 12-24 часа преди произшествието. Вечерта преди случая е имало празненство, на което Кристиан е чествал, а на обяд на идващият ден е почнало придвижването им по пътя. На същия ден вечерта става злополуката. Обвиняемият и приятелите му са спали до обяд на този ден, само че това не е довело до изчистването от дрогите, разкри юристът. 

" Чатовете на обвинения демонстрират, че той е знаел въздействието на наркотичните субстанции. По време на разпити той съобщи, че не е приемал дрога, а хранителни добавки ", разяснява адв. Менко Менков. 

Кристиан Николов е в ареста, а не под домакински арест. Законът планува наказване от затвор до 20 години и отнемане на право от шофьорска брошура доживот.

Novinite.bg пък научи от осведомени, че майката на Кристиан Николов , която е солидна бизнесдама, се държи като че ли нищо не е станало. Тя постоянно е засичана усмихната и забързана в ежедневни задания, без да разяснява по никакъв метод автомелето, при което отрочето й умъртви журналиста и по знамение не утрепа група пешеходци.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР