Това, което е важно да свърши този парламент, е и

...
Това, което е важно да свърши този парламент, е и
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Народното събрание трябва да сформира устойчиво мнозинство

Това, което е значимо да свърши този парламент, е и обвързвано със свикването на първото му съвещание на Велика сряда, което е освен знак и това, че народните представители би трябвало да работят като всички останали българи, само че и израз на нуждата от примирение, самокритика - сериозна, и подготвеност да се служи на народа. Това съобщи на влизане в постройката на Народното събрание служебният министър-председател Гълъб Донев, съобщи Българска национална телевизия.

 

" Народното събрание би трябвало да образува стабилно болшинство, което да излъчи постоянно държавно управление. И наблягам, че това постоянно държавно управление би трябвало да бъде дейно, с цел да взема решение най-наболелите проблеми на българските жители ", означи министър председателят.

 

По думите му Народно събрание има и друга значима задача - да твори законите.

 

Служебното държавно управление има подготвеност незабавно след избора на ръководител на Народното събрание да внесе над 12 законопроекта, свързани освен да получим средства от еврофондовете, само че и предстоящи промени, които над 15 години са водени диспути по тях.

 

До края на април служебното държавно управление има задача да внесе бюджета за тази година в Народното събрание, добави Гълъб Донев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР