Това, което е важно да се разбере е че да

...
Това, което е важно да се разбере е че да
Коментари Харесай

Премиерът Денков: Нямаме време, за коалиционно споразумение трябват месеци

„ Това, което е значимо да се разбере е че да се приготви едно съдружно съглашение би трябвало много дълго време, месеци. Ние нямаме това време. Трябва да действаме в този момент и незабавно. И за това единственият метод, който аз съм видял да работи сега е точно този с търсенето на консенсус. Не е елементарно, само че работи. Назначаваме си зам.-министрите, управническата стратегия е съвсем подготвена “, съобщи Николай Денков.

Министър-председателят разяснява изявлението на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който съобщи, че вчерашната среща с ПП-ДБ „ не е произвела нищо, с изключение на още една разграничителна линия - помпозната демонстрация за издигане на претендент кмет на София месеци преди изборите “.

„ Големият проблем сега не е по какъв начин работи държавното управление. Ние съумяваме да си вършим работата. Това, което би трябвало да се реши, е по какъв начин да се обезпечи законодателната стратегия, без която цялото изпитание няма смисъл. Има доста решения, които изискват съгласуваност сред Министерски съвет и Народното събрание. Затова и аз вземам участие в тези срещи и се пробвам да оказа помощ, доколкото мога ”, съобщи Денков.

Той добави, че където има ясни планове от изгода за защитата, те ще бъдат финансирани. И означи, че е значимо, когато се възнамеряват плановете, да излиза наяве, че от една страна българската войска получава лична мощ, а от друга - ще се интегрира по-добре в силите на НАТО.

По отношение на бюджета Николай Денков сподели, че чака той да бъде подсилен от ГЕРБ и Движение за права и свободи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР