Това, което е силната страна на ГЕРБ, е, че ние

...
Това, което е силната страна на ГЕРБ, е, че ние
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Силната страна на ГЕРБ е, че сме винаги сред хората

Това, което е мощната страна на ГЕРБ, е, че ние постоянно сме измежду хората, сподели след първата копка за създаване на нова детска градина във велинградското село Драгиново, ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, представен от Агенция Фокус.

„ Ние не вършим като някои други политически сили, тъй като вие видяхте, че една парламентарна мощ, която сега е съпротива като Българска социалистическа партия – те обявиха изрично, откакто стартира есенната сесия на Народното събрание, че отиват да се срещнат с хората. Аз желая да им кажа, че нашето обвързване като политици е да се срещаме с хората всекидневно и да решаваме техните проблеми. ГЕРБ го прави непрекъснато. И за това през днешния ден тук имаше толкоз доста хора. Не за следващата предизборна среща, а за следващото изпълнено заричане и доверие, което градим с хората по време на ежедневната ни връзка. Аз не видях през днешния ден тук да бъде нито Корнелия Нинова, нито да има представител от Българска социалистическа партия за нещо, което се прави за жителите на Драгиново, за хората, а ние желаеме да приказваме и да работим с хората ", сподели също Цветанов.

По думите му не би трябвало да се противопоставяме, тъй като през вчерашния ден беше един доста значим ден за България – Съединението. „ Когато се разделяме и противопоставяме, няма по какъв начин да се получи силата, а ние би трябвало да бъдем обединени за идеите, за жителите на България, която да става все по-добро място за живеене с благоприятни условия за персонална и професионална реализация ", посочи ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

С откриването на новия политически сезон разбрахме, че в Българска социалистическа партия са решили да стартират да се срещат с хората. На сътрудниците от опозицията желая да кажа, че като народни представители да организираме непрестанно срещи с жителите е наше обвързване и неслучайно през всичките тези години Политическа партия ГЕРБ нито за момент не се е откъснала от хората по районите и техните проблеми, сподели още Цветан Цветанов.

„ Днес в село Драгиново се събрахме по доста прекрасен мотив - да дадем началото на строителството на нова облага за жителите на обитаемото място и да отчетем следващия изпълнен ангажимент от ГЕРБ. За страдание, през днешния ден тук не пристигна нито Корнелия Нинова, нито някой различен представител на Българска социалистическа партия ", означи Цветанов. В духа на 6 септември пред представителите на медиите Цветан Цветанов показа твърдото разбиране на всички в Политическа партия ГЕРБ, че никой няма интерес от непрекъснатото опълчване. „ Единствено в случай че сме обединени ще бъдем мощни и ще създадем България по-добро място за живеене с благоприятни условия за персонална и професионална реализация ", акцентира той.

Ако имаме положителната планирана рамка за идните три години съм уверен, че бюджетът може да доближи до 120 милиарда лв., а сега той е 105 милиарда, сподели Цветанов. Той разяснява, че това ще даде опция за ново нарастване на минималната работна заплата. По думите му в почналата есенна пленарна сесия на Народното събрание следва разглеждането на значими закони, свързани със правосъдната промяна, обществената сфера, образованието, закони в региона на киберсигурността, за здравната каса и Национален осигурителен институт. „ Най-важният закон несъмнено е за републиканския бюджет. Ще се търсят разновидности за такива параметри, които да са потребни за осъществяването на управническата стратегия, за страната ", разяснява Цветанов.

По отношение на един от главните цели в програмата на ГЕРБ – образованието, той изясни, че ще продължи политиката ориентирана, освен към повишение на трудовите хонорари на учителите, само че и към въвеждането на нови технологии в просветителния развой. „ Образованието дава опция да се усили икономическия евентуална нацията и за това се влага в него и модернизиране на инфраструктурата му ", добави Цветанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР