Това което е предвидено в актуализацията на бюджета са 400

...
Това което е предвидено в актуализацията на бюджета са 400
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Приетият бюджет не може да се изпълнява

Това което е планувано в актуализацията на бюджета са 400 млн. лв. като отплата за затворените бизнеси. И в двете ограничения 60/40 и 75/0 са включени самоосигуряващи се лица. Това съобщи в ефира на Нова телевизия общественият министър Гълъб Донев.

На въпрос дали тези пари ще стигнат, той съобщи, че към 140 000 служащи на месец ще бъдат обхванати от ограниченията. Няма да остане някой, обиден от понижение на оборотите поради ограничаващите ограничения, който да не бъде подкрепят, сподели още той.

Вчера имаше една задъхана борба кой повече да даде. Приеха се разнообразни числа. Не се знае какво ще остане от предлагането с което влязохме в пленарна зала. Минималната пенсия става 370 лв.. Днес би трябвало да бъдат направени съответните планове и някои от признатите текстове през вчерашния ден могат да отпаднат или да бъдат прегласувани. Бюджетът, признат през вчерашния ден, не би могъл да се извършва, сподели още Донев.

По думите му по същия метод седят нещата и с парите за майчинство за втората година.

Не мога да кажа дали ще бъда още веднъж длъжностен министър. Президентът би трябвало да разгласи състава на новия длъжностен кабинет. Не бих оставил нещата по средата, нося поетата отговорност, добави Гълъб Донев.

Партиите би трябвало да търсят коалиция и общото между тях. Това демонстрираха последните два избора, безапелационен е той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР