Това, което е направил министър Асен Василев, е да излезе

...
Това, което е направил министър Асен Василев, е да излезе
Коментари Харесай

Хамид Хамид пред ПИК TV: Даваме на прокуратурата Асен Василев. Очаквам народът да изгони с камъни новата власт - те работят за свои олигарси

Това, което е направил министър Асен Василев, е да излезе от пълномощията си и да разпореди повторна проверка на проверката на господин Делян Пеевски. Но министърът няма такива пълномощия, те са в пълномощията на териториалния шеф в Национална агенция за приходите. Изземването на пълномощия е в състава на Наказателен кодекс. Така че, ще входираме сигнал за това в прокуратурата. Това съобщи пред ПИК депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид.

Ако не беше толкоз тъжно, щяхме да се смеем през целия ден, тъй като тук липсва всякакво обикновено познаване на държавното устройство, на разделянето на управляващите и кой какви пълномощия има, отговори той на въпрос за импортираните в прокуратурата имена от страна на премиера.

Много бързо се вживя като цар Киро и като всеки цар с безгранична власт, си намерения, че може да разпорежда всичко. Познаването и спазването на законите не е негова мощна страна. Той подписа документ с погрешно наличие и това е решение на Конституционен съд на България и надали има някой да спори. Газенето на Конституцията е обичаният им спорт, няма по какъв начин да чакаме да съблюдават законите, само че чакам народът да ги изгони с камъни от ръководството, съобщи Хамид.
свързани новини34542на 06.02.202299202на 04.02.2022
Вместо да работят за обществото, очевидно си работят за своите олигарси и за своя наставник, краят е печален и е близо, отсече той.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР