Това, което доживя Европа да види – избори по венецуелски

...
Това, което доживя Европа да види – избори по венецуелски
Коментари Харесай

Борисов: Избори по венецуелски, тотален хаос, а ЦИК спи

" Това, което доживя Европа да види – избори по венецуелски – цялостен безпорядък в страната, а в чужбина е кражбата на века. Влизат сякаш експерти пипат машините, обаждат се от Бурса, от Одрин, смут. Хаосът, който сътвориха е забележим, ЦИК спи. Хората започнаха в 7 работа, те в 9 ч. им е първото съвещание ". Това съобщи водачът на ГЕРБ, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Спрени машини, няма принтери, няма хартия, цялостен безпорядък. За какво им е да касират изборите, те и в този момент имат цялата власт. Чакам да излязат резултатите от изборите, дано да се види какво са правили. Благодарен съм на Господа, че ни оставиха живи, тъй като по какъв начин не ни затвориха, убиха. Те са септемврийци ", добави Борисов.
 Повредени машини на 10 места в страната Повредени машини на 10 места в страната
Технически проблеми са открити в 26 изборен регион - София област, предава БГНЕС. " Снощи в 11.30 са пристигнали машините в Драгоман и...

" При тази горещина, по опашки, километрични, спрял ток, спряла машина, хората стоят с часове, за провинцията да не приказваме ", разяснява Борисов. " Ние няма да касираме избори, тези би трябвало да покажат до дъно същинските си мутренски номера ", сподели още Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР