Това, което днес се случи, ще бъде пирова победа за

...
Това, което днес се случи, ще бъде пирова победа за
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Няма смислена алтернатива на сегашното управление

Това, което през днешния ден се случи, ще бъде пирова победа за опозицията. Не мога да си показва по какъв начин гласоподавателите на " Възраждане " ще одобряват, че те са в общ фронт с Движение за права и свободи. Или гласоподавателите на Има Такъв Народ, които оповестиха свалянето на модела " Борисов ", а през днешния ден се прегърнаха. Това съобщи вицепремиерът Корнелия Нинова в студиото на " Още от деня ".
Няма смислена опция на настоящето ръководство, разяснява тя.

По думите ѝ националният съвет на партията е решил какво е вярно да се случи в сегашната обстановка - да се слагат 4-5 целта, които да се изпълнят до края на годината и по-късно да се върви към избори. Целта е била да се обезпечи актуализация на бюджета, приемането на законите, с цел да влязат оперативните стратегии и Планът за възобновяване и резистентност. Но вместо това се е стигнало до разрушително политическо озверяване.

Как осигуряваме хората със средства за есента и зимата, които няма да са леки, попита реторично Нинова.

Според нея е имало от дълго време различия сред " Продължаваме промяната " и Има Такъв Народ, а те са се задълбочили към избора на гуверньор на Българската национална банка.

По думите ѝ задколисието се провежда и нападна държавното управление, а претекстовете против тях са неоснователни. Това е израз на политическа шизофрения, сподели Нинова.

Тя регистрира, че за първото тримесечие ръководещите са съумели да усилят Брутният вътрешен продукт, потреблението и износа, макар войната и високите цени на енергоносителите.

Нинова сподели още, че не са съумели да доведат до дъно битката с корупцията. Всички отчети са в прокуратурата, ние не можем да ги осъдим тези хора, нашата задача е да извадим данните и да ги изпратим в прокуратурата, съобщи тя.

Според Нинова предварителните избори са най-лошият вид, защото няма да има настоящ законодателен орган. Тревожа се за 160-те милиона за земеделските производители, с цел да има храна. Нашите паники са за сред първо и второ четене, това е бомба, която може да взриви бюджета, съобщи още вицепремиерът.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР