Това, което чухме като коментар от ГЕРБ е, че ще

...
Това, което чухме като коментар от ГЕРБ е, че ще
Коментари Харесай

Карлос Контрера: В България има навик да се коментира без да се чете много

Това, което чухме като коментар от ГЕРБ е, че ще поддържат концепцията. Аз не се удивлявам, че някой има предпочитание, първичният вид да бъде модифициран. Ние казахме, че сме подготвени да беседваме. За да редактираме нещо, би трябвало да има предложение, сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов ” по Канал 3, общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация, Карлос Контрера.

" В България има табиет да се разяснява без да се чете доста. Има заложено в концепцията да се купят жилища на ромите, които те да изплатят. Идеята е да се прекратят противозаконните постройки. Не мисля обаче, че ромите биха се съгласили на такова нещо. Дали общините са тези, които могат да се борят с противозаконното строителство. От много време си мисля, че може би би трябвало да се организира диалога да се върнат функционалностите за строителството към ДНСК, а не една дребна община да се бори със стотици къщи. Ние не сме се сетили преди изборите, виждате, че в съдружен формат много мъчно от време на време се взимат решения ”, сподели още той.

" Ако бяхме тръгнали преди 10 седмици щеше да е добре, а в този момент било зле. Когато говорихме за проблемите в гетата, ние сме внесли промени в наказателния кодекс още преди година ”,заяви Контрера.

" Ние сме записали условие за уседналост. Освен това в предлагането за вишистите, в случай че единият родител е магистър, другият със приблизително обучение, да се зачете магистъра. Ние не изместваме държавната политика във връзка с стимулирането. Ние се опитваме да подпомогнем една целева група- младите фамилии. Тази не дребна група от популацията изпада от полезрението ”, сподели още общинският консултант.

" Решението на структурите на Вътрешна македонска революционна организация е да повдигнат Ангел Джамбазки за европейските избори. На този стадий се водят диалози на тематика Обединени патриоти. Ние не сме се отказали от това обединяване, тъй като има опция за развиване. Въпросът е да реализираме единодушие ”, сподели Карлос Контрера.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР