Това, което чух от адвокатите в съдебната зала не ме

...
Това, което чух от адвокатите в съдебната зала не ме
Коментари Харесай

Велико Минков: Габриела и майка ѝ гледат към нас с Пейо като на биологичен материал, не като на бащи

„ Това, което чух от юристите в правосъдната зала не ме изненада, само че ме учуди какви фантасмагории съумя да изговори Красимира – майката на Габриела “. Това съобщи в „ Тази заран “ Велико Минков, който твърди, че е татко на едно от двете деца, чиято майка е упрекната за осъществяването на грубо ликвидиране.

 

То бе извършено на 18 януари в София. 44-годишният Пейо Пеев е открит в опожарен автомобил, като преди този момент е бил удушен. За убийството са арестувани брачната половинка на Пейо – Габриела Славова и нейната майка Красимира Трифонова.

 

Велико Минков е един от първите арестувани, само че отхвърли да разяснява за какво, защото може да попречи на следствието.

 

Той показа, че е виждал единствено един път и отдалече детето, за чието бащинство претендира, само че приятелки на Габриела му изпращали фотоси на бебето. Според Минков то доста наподобява на него. Към момента няма контакт с родителите на Пейо Пеев, при които е детето, защото обществените са ги посъветвали да не го вършат.

 

„ Имам им доверие. Познаваме се от септември месец с тях. С майката на Пейо сме поддържали връзка. През четирите месеца, в които се познавах с Пейо, съм си комуникирал повече с него, в сравнение с със личната си сестра. Това, което приказва Красимира, са фантасмагории и измислици, за връзките им. Знам го персонално от Пейо “, разясни Велико Минков.

 

„ Те двете с щерка ѝ гледат към нас като на биологичен материал, а не като на татковци, които би трябвало да имат роля в живота на децата си “, добави още той.

 

„ До средата на бременността такова отношение от Габриела не е имало, то се промени след намесата на майка ѝ. Това, че съм желал да направи аборт, е неистина. За мен се приготвяше стая в дома им, в която да пребивавам. През първата година щяхме да бъдем в нейния апартамент, а по-късно щяхме да се преместим в къщата, която строя “, съобщи Велико Минков.

 

„ В последните седмици, преди да се разделим, разбрах, че Красимира е подготвяла в действителност втора детска стая “, добави още той.

 

Минков чака да се направи ДНК тест и след резултатите от него да бъде вписан в акта за раждане на детето като негов татко.

 

Той е направил зов от „ Социално подкрепяне “ да не бъде лишаван от контактите му с детето.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР