Това, което БСП представя във "Визия за България" е нескопосан

...
Това, което БСП представя във "Визия за България" е нескопосан
Коментари Харесай

ГЕРБ: БСП си сменят пола, претенцията им за власт е най-голямата заплаха за България

Това, което Българска социалистическа партия показва във "Визия за България " е неблаговиден опит на политическия Франкенщайн да сътвори страшилище, което да съсипе живота на генерации българи. Това сподели на ексклузивен брифинг Антон Тодоров от ГЕРБ във връзка изказванията на левицата на събора на Бузлуджа.

Безсрамие е партията, която е нанесла изключителни провали върху снагата на България, даже да помисля за властта. Много скъпо ни костват седенките на Българска социалистическа партия. Те хапват и пийват, събрани в един файтон – 50 000-60 000 души, толкоз е почти цялата Българска социалистическа партия. Българска социалистическа партия води деен задгробен живот и тяхната рекламация да се добере за властта би трябвало да бъде считана за опасност номер едно за България и за българите. За първи път в цялата ни нова история страната ни има износ от 52 милиарда лв. на най-конкурентните западни пазари. Индустрията на България се развива с темпове, каквито не е имало в новата и най-нова история на България, акцентира Тодоров.

Депутатът от ГЕРБ Алекасандър Иванов дефинира програмата на Българска социалистическа партия Визия за България като алманах с есета със слаби създатели. Една трета съдържа неразбираеми послания, една трета съдържа тяхната стратегия, с която загубха изборите и една трета са откровени нелепости. С този документи не знам по какъв начин можем да влезем в еврозоната, може би можем да велзем още веднъж в Съвет за икономическа взаимопомощ. Тази така наречен стратегия не съдържа нито една канара, таблица или графика, по тази причина на мен, като икономист, ми е мъчно да я разясня. Без никаква конкретика се пробват да дадат своята визия за българското иконмическо развиване, при което в последните години имаме растеж от 4%. Без никаква икономическа аргументация желаят да се заиграят още веднъж с ръководството, което основателно не им беше обещано в последните 10 години. Изпълннението на тази тяхна визия би било само допустимо, в случай че трансфорат 1 евро в 3000 лв.. Те са способни на това, само че да се надяваме, че българите в никакъв случай повече няма да им даде властта, уточни Иванов.

Днес станахме очевидци на една доста тежка дрънканица от нападки, обиди, на апели за принуждение даже, съобщи Тома Биков. Това не може да ни не тормози не тъй като втората политическа мощ в България ще стане първа, а тъй като сходно говорене разделя България и прави националното единство невероятно. Това е признак за загуба на политическа еднаквост Българска социалистическа партия е в интервал, в който се пробва да си смени политическия пол – българските социалисти да станат консерватори. Говореното им издава хормонални проблеми. Нинова заприказва за християнски полезности – социалист приказва за християнски полезности, а Маркс споделя, че религията е опиат за народите, сподели Биков.

Това е единствената българска група, която чества, хулейки други хора. Когато честваме, ние или се веселим, или палим свещи, не си хвърляме отрицателната сила против други хора, добави депутатът от Българска социалистическа партия.

Ще следват студени и топли талази, които са явен знак за политическия климактериум, в който влиза Българска социалистическа партия. Г-жо Нинова, чака ви дълга, студена зима, акцентира Антон Тодоров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР