“Това, което БСП предложи, това, което направихме с мораториума върху

...
“Това, което БСП предложи, това, което направихме с мораториума върху
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Предложението на БСП за таван на цената на газа вече се случва в цяла Европа

 Open photo

“Това, което Българска социалистическа партия предложи, това, което направихме с мораториума върху цената на електричеството за потребителите, към този момент се случва и в цяла Европа. ”

Това съобщи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в 13 МИР Пазарджик Драгомир Стойнев във връзка с предлагането на Европейски Съюз да се вкара таван на цената на газа.

В предаването “Студио стопанска система ” по БСТВ той напомни срещата на Нинова с огромните индустриалци на България, на която тогава в прав текст те обявиха, че само Министерството на стопанската система и промишлеността може да ги пази. “Това се свърза сигурно на доставките на природен газ. Към момента няма от кое място другаде, с изключение на от Русия, да има сигурни доставки ”, акцентира Стойнев.

Кандидатът за депутат от левицата изясни, че България е производител на електрическа сила и даже има остатък, който изнася, само че поради голямото търсене в Европа, цената е висока. “Затова Българска социалистическа партия искахме да има висок налог върху производителите на електричество. Стигнаха ни силите единствено за държавните предприятия, само че и частните производители и търговците би трябвало да бъдат съпричастни към българския народ. Считам, че в идващия парламент ще се преборим и върху тях да има по-висок налог ”, сподели още той.

Драгомир Стойнев прикани хората да гласоподават за партия, която ще се грижи за тях на първо място, за партия, която ще замрази непоносимите сметки за вода, електричество и парно.

“Подобни резултати като тези, които това държавно управление реализира с министър Гьоков в обществената сфера, не сме имали. Растежът на стопанската система е близо 5% - един от най-големите в Европа оставихме. В земеделието най-вече заплащания имаше по наше време при министър Иванов. А Христо Проданов свърши своята работа ослепително със оправянето с бежанците, а с това подкрепя и българските хотелиери. След това тези хора бяха преместени и имаше един сполучлив туристически сезон, още веднъж с помощта на ляв министър ”, безапелационен бе социалистът.

Драгомир Стойнев изрази страдание, че България постоянно върви след бедствията и не дава пари за тяхната предварителна защита. Той показа, че коритата на р. Марица и р. Тополица са в доста неприятно положение и би трябвало да се вземат ограничения. “Трябва страната да построи обединен център, да се почистят коритата, да се оправят дигите, а не да се мисли, когато стане нещастието. Пазарджик има голям проблем с това ”, предизвести лидерът на листата на Българска социалистическа партия в региона.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР