Това, което БСП предлага, е див популизъм. Те хапват и

...
Това, което БСП предлага, е див популизъм. Те хапват и
Коментари Харесай

ГЕРБ: БСП се опитва да смени политическия си пол - от социалисти на консерватори

Това, което Българска социалистическа партия предлага, е див популизъм. Те хапват и пийват, Българска социалистическа партия към този момент води деен задгробен живот и претенцията й да се добере до властта би трябвало да се приема като опасност номер 1 за страната. 50 хиляди се бяха събрали през днешния ден на Бузлуджа, това е останало от Българска социалистическа партия, сподели Антон Тодоров от ГЕРБ на ексклузивен брифинг.

Не виждам по какъв начин ние ще останем членове на Европейски Съюз с този документ, този алманах от есета от Българска социалистическа партия. Тази стратегия не съдържа нито една канара, таблица или графика. Без никаква конкретика те се пробват да дадат мъглявата си визия за българската стопанска система. Искат да се заиграят с ръководството без никаква икономическа аргументация. Тяхно ръководство преди докара 1 $ да коства 3000 лв.. Те са способни да трансфорат и 1 евро в 3000 лв.. Къде са им плановете и къде са техните финансисти?, сподели Александър Симеонов на конференцията.

Днес станахме очевидци на една тежка дрънканица от нападки и обиди. Това не може да ни тормози, тъй като сходно говорене разделя обществото и прави единството невероятно. Не знам дали от Българска социалистическа партия си дават сметка за това. Това е признак за рецесия в Българска социалистическа партия, те са в интервал, в който се пробват да сменят политическия си пол - от социалисти да станат консерватори. Когато ние имаме празник, не излизаме да си излеем отрицателната сила върху някого. 1 милион и 100 души от народа са от ГЕРБ, ГЕРБ не сме ние тримата. Нашите гласоподаватели също имат нерви и ние непрекъснато се опитваме да ги успокояваме, разяснява Тома Биков.

Няма да има алена вълна, ще следват студени и топли талази в Българска социалистическа партия. Днес се говореше за задкулисие, нарушители и други сходни глупости. Когато имаш офшорки, не е ли това плячкосване на бъдещето и задкулисие. Бедните в България са намалели с половин милион. Ние ще влезем в преден конфликт с тях по тази тематика, сподели още Антон Тодоров. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР