Това, което Австралия направи, е срам за нацията им. Очаквам

...
Това, което Австралия направи, е срам за нацията им. Очаквам
Коментари Харесай

Чичото на Джокович пред NOVA: Очаквам оставката на директора на Australian Open 2022

„ Това, което Австралия направи, е позор за нацията им. Очаквам оставката на шефа на Australian Open 2022. Той е един от отговорните за всичко това. Австралия повече не заслужава да има шампионат от Големия шлем поради отношението им ". Това съобщи в изявление пред NOVA чичото на Новак Джокович - Горан Джокович.

Припомняме, че Австралия отказа виза на Новак Джокович преди дни поради липса на ваксина против COVID-19. Тенисистът беше задържан в хотел за незаконни имигранти. Оказа се, че тенисистът е преболедувал вируса единствено преди месец. Това е била повода да изиска от здравните управляващи здравно изключение и да дойде в Австралия неимунизиран.
Чичото на звездата съобщи, че е сигурен, че правдата ще победи. „ Новак прекара най-големия християнския празник в пандиза. Това е извънредно. Още не мога да допускам, че се случва. Това е неприлично за един огромен първенец, само че Новак е подготвен да изтърпи всичко ", сподели още чичото на тенисист № 1 в света.

Според него управляващите в австралийската страна са сложили Новак в капан. „ Ако бяха споделили, че би трябвало ваксина, щеше да е друго. Те обаче споделиха, че има изключение. Много хора към този момент отидоха по този метод в Австралия ”, сподели още Горан Джокович. По думите му Новак е поучил годна виза, която е била анулирана на летището по непонятен метод.

„ Не може по този начин да се отнасяте с най-хубавия състезател на планетата ”, заключи чичото на Новак.

Целия диалог гледайте във видеото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР