Това каза в сутрешния блок на БНТ бившият главен секретар

...
Това каза в сутрешния блок на БНТ бившият главен секретар
Коментари Харесай

Светослав Лазаров С Много Тежка Прогноза За България, Опасността Е Надвиснала! Ето Какво Ни Чака!

Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи и народен координатор на " Атака " Светлозар Лазаров. Има прогрес в позитивна посока и се надявам да се реализира баланс в връзките, добави той.

Хубавите неща обаче свършват дотук – в резултат на завръщане на лица, участващи в споровете в Близкия Изток, ситуацията в Европа ще се усложни. Европа е най-слабото звено във веригата.

Очаквам провокации по време на християнските празници, не изключвам и България да стане обект на необикновен интерес от страна на тези лица по време на европредседателството, защото те търсят необятен политически отзив, съобщи Лазаров. Трябва да се работи за прекъсване на споровете в Близкия Изток и Африка, да се спре демократичния модел на глобалистите за ислямизирането на Европа. Не е време за фанфари, трябват тежки промени в Европейския съюз. Много е значимо да се построи европейска система за сигурност с обединен център на ръководство, акцентира някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР