Това каза в предаването журналистът Сашо Диков – кандидат за

...
Това каза в предаването журналистът Сашо Диков – кандидат за
Коментари Харесай

Сашо Диков: Кошлуков и Каменаров участват в конкурса за „генерален слагач на властта“

Това сподели в предаването журналистът Сашо Диков – претендент за общоприет шеф на Българска национална телевизия.

„ Не пребивавам с илюзии и знам, че значително кандидатстването ми за поста общоприет шеф на Българска национална телевизия е обречено начинание. Но тук съм, с цел да кажа някои обстоятелства, не с цел да върша оценки. Член 308 от Наказателен кодекс споделя, че този, който е изготвил документ с погрешно наличие, би трябвало да лежи в пандиза от до 3 или 5 години. Този, който употребява такъм документ, също предстои на наказания. Имам поради американския ученик Емил Кошлуков. Тошко Йорданов с едно писъмце до съответните органи потвърди, че той е показал подправен документ при първото си кандидатстване за общоприет шеф пред 2017 година. Тогава не му стигаха 5 месеца стаж на управителна служба, с цел да може да се кандидатира. Тогава отиде в телевизия „ Алфа “, разбра се с Волен Сидеров и му дадоха този документ “, описа той.

„ Слави Трифонов искаше по обикновен метод да превземе Българска национална телевизия, предлагайки Мартин Карбовски. Обаче никой не предполагаше, че той е толкоз злепоставен “, добави Диков.

По думите му при ръководството на Българска национална телевизия на Кошлуков просто „ парите отиват в кофата “. „ Свещената крава Българска национална телевизия би трябвало да бъде разровена от финансова проверка “, безапелационен бе той.

„ Като общоприет шеф господин Кошлуков е нарушител по отношение на българската общност и аудитория “, отсече Диков.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР