Това каза в ефира на bTV изпълнителният директор на Овергаз

...
Това каза в ефира на bTV изпълнителният директор на Овергаз
Коментари Харесай

Шефът на Овергаз: Депутатите не подкрепиха хората за газа, защото или са некомпетентни, или зависими

Това сподели в ефира на bTV изпълнителният шеф на " Овергаз " Светослав Иванов. 

 

" Аз като човек от газовия бизнес виждам нещата по този начин - група депутати даде знак на 500 000 български жители, които живеят в газифицирани домове, че те не са заслужили тяхното внимание, по този начин както всички останали жители ".

 

" Трябва да се означи, че тези 500 000 жители са съизмерими като число с хората, които са изпратили първите две политически сили в българския парламент. Така че даже в случай че щете времето, в което излиза това обръщение от българските политици към жителите, е неуместно ". 

 

" След като отхвърлят българските политици да поддържат потребителите на газ, те би трябвало да са наясно, че в последна се върви към една неефективност. към 20 % от българската енергийност влиза в контактите на хората. останалото се губи в процесите на преобразуването и транспорт, в действителност ние топлим въздуха и спомагаме за отделянето на въглероден диоксид, разяснява Иванов.

 

" Газификацията на 1 млн. български семейства ще спести доста повече въглероден двуокис, в сравнение с затварянето на централите в Пернишкия басейн ", добави той. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР