Това каза в ефира на bTV евродепутатът от ДСБ Радан

...
Това каза в ефира на bTV евродепутатът от ДСБ Радан
Коментари Харесай

Радан Кънев: Г-н Главчев чудесно може да бъде премиер. Изборите с...

Това сподели в ефира на bTV евродепутатът от ДСБ Радан Кънев.

 

Много нелепости се изговориха тези седмици. Сред хората съм, които предизвестяват, че изборите са рискова обстановка. Това държавно управление бе вярно решение. Гарантираше принадлежността на страната към Европейския съюз ", сподели Кънев.

 

Парламентът работи в избирателен режим, може да одобри някои закони. Започнаха следствия, в дребни крачки, само че се вършиха. Всичко това стопира за неопределен срок, добави евродепутатът.

За България всичко стартира след датата на парламентарните избори, не свършва тогава. Няма страна, която да е даже на половина толкоз изостанала, колкото сме ние. Какво вършим ние като общество, откакто сме сложени в тази сериозна обстановка?

 

Българското наличие в Европейския парламент е несъмнено. Няма да позволи дебатът за европейската политика да бъде забулен от кухненския спор за националната политика, безапелационен бе Радан Кънев. 

 

Г-н Главчев отлично може да бъде министър председател. Въпросът е да приказваме доста съществено по какъв начин да преодолеем най-бързо тази вреда и да се върнем на релсите за промени, добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР