Tова каза самата тя пред bTV и добави, че се

...
Tова каза самата тя пред bTV и добави, че се
Коментари Харесай

Анита Мейзер: Действията ми бяха продиктувани от страх

Tова сподели самата тя пред bTV и добави, че се страхувала от Милена - сестрата на Николай.

Анита Мейзер сама потърсила водещия Антон Хекимян, с цел да го предложения в пандиза и да му опише историята си за нелепата гибел на Николай, който умря от задушаване, откакто по негово предпочитание предиздвикал жена си да го върже със свински опашки за масата за масаж.

Това е и повода три часа Анита Мейзер да не потърси Спешна помощ - поради връзките на Милена в полицията, а в случай че случката е била станала в Съединени американски щати нямало и минута да се колебае.

„ Милена и фамилията му мислят, че съм го умъртвила и това е обикновено. Не съм решила да излъжа, излъгах, тъй като знаех сестра му какво ще ми аргументи. Знаех връзките й и на какво е способна. Три часа нямаше по какъв начин да се обадя на полицията, опасявах се от тази жена, тя е доста отмъстителна”, споделя Мейзер, която сега е в Сливенския затвор, до момента в който делото продължава.

В края на октомври Състав на Варненския областен съд наложи на Мейзер три години и половина за ликвидиране по несъобразителност и четири години и половина за предложение на рушвет на служител на реда.

Година след нелепата гибел на брачна половинка й Николай тя уточни, че го сънува и че го чака с положително на ония свят. По думите й, тя сънувала по какъв начин мъртвия Николай я води в полицията да я оправдае. Сънувала още по какъв начин той се обажда на майка си и сестра си - и двете желаеха доста по-сурова присъда за Мейзар, с цел да им каже, че е възкръснал.

Това ми приказва, че той ме чака на оня свят с положително. Имам възприятието, че моят дух е при него, сподели Анита. В сънищата й той не я упреква. Не единствено, а ние се забавляваме, като че сме онлайн, продължи миската. А аз самата се упреквам, че не си използвах акъла, изясни тя - кажи му "Няма да се занимавам с тебе ", ядосва се тя за какво се е съгласила да го върже.

Всички, които познават Ники, знаят, че беше със ужасно его, никой не може да го откаже от нещо, имаше си надзор над нещата и няма по какъв начин да не направя нещо, в случай че той го желае, изясни тя.

Когато обичаш един човек и той те кара да правиш нещо, не мислиш. Не беше някаква суперуговорка, излизам от банята и ми споделя "Бебенце, ще ме вържеш тука и тука ". За него това бяха някакви обикновени найлончета, и различен път ги е късал, искаше да си направи опит - по този начин наказаната за гибелта на Николай изяснява за какво го е вързала със свинските опашки.

От банята мъжът й се хвърлил непосредствено върху масажната маса и насотял да му върже ръцете, краката и врата. Беше по-различен, в Лас Вегас обичаше да нервира първенците по културизъм - застава до тях и подвига повече. Той си падаше да се демонстрира, изясни Анита. Нито съм си мислела, че ще стане нещо, нито той. Задушил се пред нея. Тичах напред - обратно, до кухнята, мъчех се да ги отрежа, да ги махам с веро, щото в случай че нещо стяга, нали като сложиш сапун или веро, се откача по някакъв метод, само че не беше допустимо..., разказва случилото се Мейзер. Сещам се за това всяка вечер, сподели тя.

На другия ден ме прибраха в ареста, оттова - в пандиза, аз не можах даже да го оплача. На мен ми е като някаква недействителност всичко, споделя тя. Твърди, че не е решавала да излъже, по този начин стана. Знаех сестра му на какво е способна да ми аргументи. сестрата Милена е уверена, че Анита е килърът. Не толкоз го мислят, колкото желаят да го наложат в обществото.

Признала се за отговорна след 5 месеца в ареста, където по думите й "откачила ", и прокурорката й споделила, че има 99% шансове за условна присъда при самопризнание. Сега обаче е с 3 години затвор и съжалява, че се е признала за килърка. Дещеря й плакала поради това.

Мейзер, сподели, че е мислила и за самоубийство. Трябва да имаш задоволително хапчета, с цел да се самоубиеш - събирах от антидепресантите, само че ми ги откриха, сподели още Мейзер.

С Николай си мечтаели да са пенсионери с бастуни на плажа. Вече нямам фантазии, показа Мейзер.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР