Това каза по НТВ посланикът на Украйна у нас Виталий

...
Това каза по НТВ посланикът на Украйна у нас Виталий
Коментари Харесай

Виталий Москаленко: България трябва да даде старото руско оръжие на Украйна

Това сподели по НТВ посланикът на Украйна у нас Виталий Москаленко. Той добави още:

 

България би трябвало да бъде по-решителна и да схваща, че опасност има и тя няма да изчезне, в случай че се одобри решение /бел. ред - за газа/. България е избрала да се движи като натовска страна. Трябва да действа синхронно като цяла Европа. Има съмнения, размисли, свързани с газовите доставки, нафтата и т. н.

 

България поддържа Украйна в нейната обективна битка. България еднопосочно заема страната на правдата, поддържайки глобите против Русия. Има помощ от България, само че тя не е изключително афиширана. Може да е посредством трети страни. Официално няма помощ, само че въпреки това има. Има избрани раздвижвания по въпроса за ремонт на техника. Не мога да кажа нещо резултативно. Но има сделки и проекти, които се надявам да се осъществят.

 

Това не е наша война са си споделили хората и когато Хитлер навлизаше в европейските страни. Сега това се случва в центъра на Европа. Русия продължава своята атака. Това е жестока заплаха, която няма да изчезне и да се изпари. Ситуацията не може да е като тази преди февруари т. година Светът е изменен. Няма да стане по този начин – дано да има мир, с цел да има газ.

 

 

Не съм чувал за национална републиканска армия на Русия. Темата с атентата на дъщерята на Дугин ме интересува. Обвинението, че Украйна е направила този атентат, бе предстоящо.

 

Един фашист Дугин приканва да се убиват украинци. Неговата щерка, също фашистка,  попада под атентат. Къде е тук Украйна изобщо?! Извършена бе тотална и брутална инвазия с убийства и жертви. А ние проучваме за Дугин?! Най-важното е, че има война и атака против Украйна, която въздейства на международните и европейски работи.

 

Мирни договаряния с Русия да вероятни, когато се отдръпват всички съветски войски от украинска територия, в това число Крим и Донецк. Ако Украйна бъде принудена да се откаже от свои територии, значи краят на  войната ще се отсрочи за по-нататъшен интервал.

 

Страхове и опасности съществуват от 2014 година, когато стартира войната на Русия против Украйна. Целят свят би трябвало за знае, че страхове и опасности съществуват, в това число и нуклеарна опасност. Как може да се квалифицира като блъф обстоятелството, че съветски войски завладява Запорожката нуклеарна централа. Самата централа се обстрелва и упрекват за това украинските войски. Как може за това да се упреква украинската страна. От централата съветските войски обстрелват украинска територия. Кой стартира това – да убива, за изнасилва, да ограбва?!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР