Това каза по БТВ шефът на АКФ Бойко Станкушев относно

...
Това каза по БТВ шефът на АКФ Бойко Станкушев относно
Коментари Харесай

Бойко Станкушев, АКФ: Какво стана с “Осемте джуджета”? Чии интереси обслужва “Турски поток”?

Това сподели по БТВ шефът на АКФ Бойко Станкушев по отношение на годишния отчет за корупцията на организацията.

При всички социологически проучвания хората споделят, че голям проблем у нас е корупцията. Доказва се и от интернационалните отчети.

Проверява се като се работи по всички легални източници. Кое бе най-мощното и мощно деяние през предходната година - листата по закона Магнитски. Какво направиха българските институции, които са призвани да проверяват нещо по отношение на изложеното от този лист? Нищо! Обществото и сътрудниците ни споделят, че има корупция.

Но институциите - прокуратурата и КПКОНПИ споделя, че нещо има. нищо не се прави. по тази причина споделям, че е доста тъжно. Тази година е една нула. В прокуратурата имало ли е избори - не. Те би тряблаво да работят, без значение от боричканията на политическите партии.

Най-голямата черна дупка - къде отидоха парите за плана “Белене”? Говорим най-малко за 500 млрд лв.. какво стана с фамозния план “Южен поток”? Парите ги няма. Чии ползи обслужва “Турски поток”? Какво стана с “Осемте джуджета”?

Трябва да се консолидират хората, които желаят да живеят свободно. Най-важното е хората да схванат, че това не е нещо имагинерно и някъде в страни.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР