Това каза депутатът от ПП Даниел Лорер в “Честно казано

...
Това каза депутатът от ПП Даниел Лорер в “Честно казано
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Борисов е различен сутрин и вечер, няма да подкрепим първия мандат на ГЕРБ

Това сподели депутатът от Политическа партия Даниел Лорер в “Честно казано ” по Евроком.

Това е единствено началото, ще забележим доста повече от това. те разясняват персонални истории, единствено, с цел да дискредитират. Тази единност на Народното събрание, която беше, повече в никакъв случай няма да се върне. Парламентът наподобява по различен метод. Промяната донесе неприкритост на спор и причини. И новите сили имат открита естрада, за да  тръгнем най-сетне да се развиваме. 

 

Убедени сме в правилата за битка с корупцията. Това не се харесва на силите на статуквото и задачата е да ни очернят. Има правосъдни искове, Кирил Петков заведе следващия против Бойко Борисов. Не чакам правосъдните процедури да решат казуса. 

Доста бързо открихме най-големите злоупотреби  отпред с автомагистралите и язовирите. Всички тези разкрития стигат до един проблем - няма кой да реализира правосъдното гонене. Докато прокуратурата не си прави работата, а мълчи, единствената присъда беше на една районна кметица. Докато това е обстановката, на никое място няма да напреднем. Трябва да се занимаем с значимите закони, които сме входирали. 

Ние механически сме подготвени за Шенген. Но правораздаването у нас не е на равнище. Затова се наложи от Европа да ни го кажат в прав текст. Политическа партия бе деен сътрудник на Европа, с цел да стартират да ни имат вяра. Епохата ГЕРБ имаше 12 години, с цел да убеди Европа, че ние в действителност желаеме да хванем нарушителите.

 

Борисов е друг заран и вечер, няма по какъв начин съществено да се отнасяме към тях. Не приляга на президентската институция, той би трябвало да сплотява, да е на всички. Когато стартира да дава унизителни квалификации, това не му приляга. Наблюдаваме добра съгласуваност сред ГЕРБ и президентството, което демонстрира, че мислят по един и същи метод.  В служебното държавно управление се преназначават фрагменти от предходни администрации. 

 

Войната извади на показ неща, които не бяха ясни. Тази война разреши на обществото да стартира да отделя нашата дългогодишна обич към Русия от Путин. Путин трансформира Русия в цялостна тирания. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР