Това каза 29- годишният Желяз Андреев в предаването по Би

...
Това каза 29- годишният Желяз Андреев в предаването по Би
Коментари Харесай

Тежката Изповед На Желяз: Не Ми Осигуриха Адвокат!

Това сподели 29- годишният Желяз Андреев в предаването по Би Ти Ви " Шоуто на Слави ". Мъжът беше арестуван от полицията по искане на прокуратурата в Маями по обвиняване, че е нарушил ембаргото за търговия със Сирия.

" Трябваше 24 часа да бъда арестуван, по-късно удължиха ареста с още 72 часа, 2 дни юристите ми не бяха допускани до мен. Доколкото разбрах, мотивът бил, че са празници. 1 година липса на развиване по случая малко или доста ни успокои, само че ние го пазехме в сърцата си и знаехме, че нещо сходно може да се случи. Затова не бях сюрпризиран доста от случилото се, само че карцерът не е място за почтени хора ", разяснява Желяз Андреев.

" Работих в прът център, бях в отдел продажби и моята задача беше да предлагам елементи, които компанията предлага. В най-хубавите дни на компанията работихме към 100 души във всичките отдели в България. В моя отдел бяхме 20-30 души ", описа младежът.

" Повдигнатите обвинявания към мен са по тази причина, че нарушаваме ембаргото на Съединени американски щати със Сирия. Аз бях на най-ниската служба, продавач-консултант по телефона. Инстинктивното нещо, което направих, е да се съветвам с юрист. Предоставихме им документи по самото обвиняване ", разкри Желяз Андреев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР