Това изслушване показа за пореден път в какъв хаос е

...
Това изслушване показа за пореден път в какъв хаос е
Коментари Харесай

Атанасова: Кирил Петков се опитва да се крие зад служители на външно министерство


Това чуване сподели за следващ път в какъв безпорядък е държавността. Изобщо не стана ясно кой взема решенията в Министерския съвет, в Съвета по сигурността. Кирил Петков се пробва да се скрие зад чиновници на външно министерство, зад някакви отчети. Това сподели в Народното събрание Десислава Атанасова от ГЕРБ след закритото съвещание по тематиката с изгонването на 70 съветски дипломати.

Никой не даде информация кой е взел това решение, добави тя.

"В никакъв случай на пленарната зала, и това беше изразено от всички парламентарни групи – не стана ясно по какъв начин се вземат решенията. Ние оставаме с убеждението, че те се вземат в нарушаване на закона, тъй като има съответни текстове в Съвета по сигурността кой е ръководител, кой следва да предложи отчет и с какво болшинство се взема решението по този отчет ", сподели Атанасова.

По думите й това е било проява на един смален модел по какъв начин е функционирала страната през последните 6 месеца.

„ Оказа се, че от 37, за които ДАНС е алармирала министър-председателя, че следва по член 9 на Виенската спогодба да бъдат отзовани, единствено 20 са дипломати. Останалите са някакъв личен състав – готвачи, чистачи, фризьори, градинари и всичко останало. Това е невиждано безхаберие “, означи Атанасова.

Тя посочи, че не са виждали никакви документи.

„ Кирил Петков е комплициран по принцип. Трудно е някави отчети да го объркат в допълнение. То просто няма накъде повече, сподели още тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР