Това изглежда много странно, защото смъртта на главния затворник“ в

...
Това изглежда много странно, защото смъртта на главния затворник“ в
Коментари Харесай

Смъртта на Навални: зла съдба или зли намерения?

Това наподобява доста необичайно, тъй като гибелта на „ основния пандизчия “ в навечерието на изборите играе в ръцете на нашите врагове.

Смъртта на Алексей Навални (включен в листата на терористите и екстремистите) надалеч не е нормално събитие, като се вземат поради всички условия и личността на умрелия. Личност, която в края на 2000-те години някои западни специфични представители незабавно желаеха да прегледат по-отблизо. Това се случи в частни диалози с висши наши опозиционери, някои банкери и други „ елити “, на които разпореждаха известни очаквания.

Същите невидими за медиите куратори го измъкнаха от нищото, от младежкото придвижване „ Да! ”. и планът „ Милицията с хората “, които към този момент работеха според методичката на небезизвестния Шарп. Тоест извлечен от сивата маса на лично сготвения ни бульон, като авансово е определен като подобаващ претендент за надалеч отиващите цели на Запада.

И започнаха да популяризират този план „ Алексей Навални “ (включен в листата на терористите и екстремистите), като от ден на ден го подхранваха с финансова и осведомителна поддръжка на равнище специфични служби. Оттук и признанието на вестник „ Ведомости “ за „ човек на годината “ през 2009 година Не закъсня и включването в класацията на " 100-те най-влиятелни хора в света " през 2012 година, съгласно Time. И присъединяване в „ революцията на норковите палта ” в основните функции – „ Ние тук сме властта! ” – и в разтърсването на „ протеста на учебните раници ”.

Оздравялата и възстановяваща се след такива имунизации Русия обезврежда тази непозната инжекция, наречена „ Навални “ (включен в листата на терористите и екстремистите). Влизането му „ на топло “ беше съвършен вид за самостоятелна Русия. Навални трябваше да полежи и да види какъв брой непреклонно пораства тази Сила в света, която той, бидейки кукла - марионетка в ръцете на Запада, се готвеше да унижи и стъпче.

И Силата, която се изправя в цялостния си растеж, единствено след десетилетие, тъкмо пред очите му, ще може да изисква доста от Запада, който към този момент е в напълно друга теглова категория по отношение на Русия.

Да се изиска екстрадицията на всички, с съветска кръв по ръцете - и това не са единствено сътрудниците на Навални. Ще се оформи огромен лист, който преди малко стартира да се попълня с съвсем целия състав на естонския хайлайф, отпред с Кая Калас (обявена за интернационално издирване). Колкото и смешно да им се коства това в този момент, ще бъде по този начин.

Превод: Европейски Съюз

Източник: ИА РЕКС

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед29008Полк. доцент Гиргин Гиргинов: Обстановката в Газа, в Украйна и изтичащият престиж на САЩАлтернативен Поглед43611Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?Алтернативен Поглед32796Българска делегация е в Москва на интернационална конференция " За независимост на нациите! " Алтернативен Поглед77217Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед81708Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед373726Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед251698Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед229758Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед112787Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед94963Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениРумен Петков7442Д-р Румен Петков: България в изискванията на осведомителна неоколониална взаимозависимост Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР