Гигантски билбордове, изобразяващи модела на OnlyFans, одобрени от надзора на рекламата

...
Това идва, след като рекламите, които включват изображение на модела
Коментари Харесай

Това идва, след като рекламите, които включват изображение на модела Елиза Роуз Уотсън и подробности за нейния акаунт в OnlyFans, се появиха на четири места в Лондон през юни и юли.

Един използван билборд беше разположен на около 450 метра от училище.

Те повдигнаха 30 жалби до ASA - като тези зад жалбите описаха картината като неподходяща за показване, където децата могат да я видят.< /p>

Въпреки това, ASA постанови, че въпреки че облеклото на Уотсън е разкриващо, изображението не включва никаква голота, а позата, заета от нея, е „не повече от леко сексуална“.

„Докато ние признахме, че изображението на г-жа Уотсън и препратката към OnlyFans може да са неприятни за някои, считаме, че тъй като рекламата не е открито сексуална и не обективизира жените, следователно заключихме, че е малко вероятно да причини сериозно или широко разпространено престъпление“, ASA каза говорителят.

Льо Гаврош: Мишел Ру младши ще затвори известен лондонски ресторант за „по-добър баланс между работата и личния живот“

“ Рекламата беше показана на няколко плаката в цял Лондон, което беше нецеленасочена медия и следователно имаше вероятност да бъде видяна от голям брой хора, включително деца.

"Въпреки това, тъй като сметнахме, че рекламата не е открито сексуален и не обективизира жените, затова заключихме, че рекламата е малко вероятно да причини сериозно или широко разпространено обида и не е била поставена безотговорно."

ASA реши, че не са необходими допълнителни действия.

< p>Прочетете още:
Дениз Ричардс подкрепя дъщеря си с акаунт в OnlyFans
Печалбите на OnlyFans експлодират, тъй като потребителите се стичат към порно платформа

Собственикът на сайтовете за плакати, Amplify Outdoor, каза, че нито един от рекламите се показват в рамките на 100 метра от училище - като най-близкото е на 450 метра.

Билбордовете на Bruce Grove в Тотнъм, Norwood High Street в Lambeth и Deansbrook Road в Edgware по-късно бяха поети от активисти за опазване на околната среда Global Witness.

Активистите замениха изображението с една от рекламите си „OilyFans“ – насмешлив коментар относно пакета за заплащане на главния изпълнителен директор на BP Бърнард Лууни, чиито доходи преминаха от £4,5 м до £10 милиона миналата година.

Г-жа Уотсън, която е от Дорсет, каза миналия месец пред The ​​Sun, че е печелила около £200 000 на месец от продажбата на нецензурни изображения на OnlyFans - уебсайт само за възрастни, който позволява на хората да купуват и продават явни материали.

34-годишната каза на вестника, че е похарчила около £18 000 за рекламната си кампания, която включва четирите британски билборда и два на Таймс Скуеър в Ню Йорк.< /p>

Коментирайки реакцията на билбордовете, тя каза: „Ако хората са обидени от рекламата ми, предполагам, че се оплакват и от тези на Ан Съмърс и Джак Даниелс.

„Виждате реклами за хазарт, алкохол, секс играчки, бельо, няма разлика между този тип реклама, ориентирана към възрастни, и моята реклама, ориентирана към възрастни.

„Това е истински бизнес, ако е хазарт или компания за алкохол може да пуска своите реклами, които имат много по-опустошителни въздействия, защо не и аз?"

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР